Sopelblue Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Adam M. i PriweR macie rację a ja dałem ciała z tym sposobem od góry. Może nawet i to osłabiło stary uszczelniacz. No ale drugi był tak samo montowany i jest git. Zakupiłem nowe uszczelniacze. Amortyzatory są złożone tylko zamontować. O efektach postaram się informować. Jeszcze raz szacun dla Panów ww za wyłapanie błędu i normalne zwrócenie uwagi :lalag: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopelblue Opublikowano 9 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Trochę nie pisałem, ponieważ testowałem uszczelniacz. Jest dobrze, nie cieknie :bigrazz: Czyli uszkodzony był stary simmering. Nie wiem czy przy wymianie go rąbnąłem czy jak ktoś napisał przy zejściu z koła. Oby nie ciekło. Dzięki wszystkim za pomoc :notworthy: Ps ja założyłem uszczelniacz od góry lagi :bigrazz: Temat można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Najwazniejsze ze dziala. Przy zakladaniu od dolu trzeba zdjac tuleje. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi