szatanica Opublikowano 9 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 (edytowane) No wiesz ... :eek: Nie wiem czy Jeziora, zagle i zimne piwko to beton :icon_razz: No i fajne dupeczki do wyrwania tez :icon_mrgreen: No, moja uwaga do tych co zostają w stolnicy :) Igor - no f*** way :>> No a ja z przyczyn prasowych, przesuwam wyjazd na jutro...k***k***k***k***k***k***k***k***k***k***k***...sory...jeszcze mi nie przeszło... Edytowane 9 Lipca 2010 przez szatanica Cytuj Złoty środek ludzie, bo inaczej idzie zwariować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 No a ja z przyczyn prasowych, przesuwam wyjazd na jutro...k***k***k***k***k***k***k***k***k***k***k***...sory...jeszcze mi nie przeszło... Jeszcze pare godzin a .... smigniemy razem na Mazury :icon_razz: :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szatanica Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 No, to żeśmy się zgadali.... Mi się udało dotrzeć bez większych problemów na drodze... Miałam 3 zgoła rożne dni - pierwszy był słaby, - Krynica Morska, masa ludzi, tandetna muza w przybrzeżnym barze, jedyna atrakcja to dziki, które wylazły na plaże pobuszować po śmietnikach :))Po drodze nad morze zajechałam jeszcze do muzeum romatnyzmu w opinogórze...nie-boska komedia po arabsku :))))..drugi dzień był lepszy, pojechałam do Piasek, powylegiwałam się na plaży, pokąpałam w morzu...Potem skoczyłam na fajną rybkę i pojechałam do Kątów Rybackich...tam się zakotwiczyłam na polu namiotowym i resztę wieczoru przesiedziałam z piwkiem i książką, słuchając co jakiś czas wrzasków dochodzących z pobliskiej knajpy (mecz...;)) Pogadałam sobie z poszukiwaczem metali ( czy bóg wie czego on tam szukał :) i wcześnie spanko...Wstałam o 3.30 rano, żeby spotkać rybaków wracających z połowów i popatrzeć na wschód słońca - i to był zajebisty poranek:) Ok. 7 wyjechałam z Kątów i pognałam na południe nad Jeziorak...nad Jeziorakiem spędziłam ze 2 godziny i ruszyłam powoli do domciu :) W sumie zrobiłam ok. 900km i nabyłam motocyklową opaleniznę:) No i znalazłam kilka fajnych tras...wrzucę info i lik do foteczek :) YUBY, następnym razem, żadne 'myślami'...:) Cytuj Złoty środek ludzie, bo inaczej idzie zwariować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Czekamy na relacje foto wypadu. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej33 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Ja mimo wszystko zapinam z plecaczkiem 24-27.07 do Krynicy Morskiej. Ludzie i muza mi nie przeszkadza (zawsze można się szybko znieczulić :icon_razz: ) jak dotąd zawsze było super :crossy: Cytuj http://blazej33.op11.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi