Skocz do zawartości

9.07-11.07 Nad morze :D

szatanica
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

No wiesz ... :eek:

Nie wiem czy Jeziora, zagle i zimne piwko to beton :icon_razz:

No i fajne dupeczki do wyrwania tez :icon_mrgreen:

No, moja uwaga do tych co zostają w stolnicy :)

Igor - no f*** way :>>

No a ja z przyczyn prasowych, przesuwam wyjazd na jutro...k***k***k***k***k***k***k***k***k***k***k***...sory...jeszcze mi nie przeszło...

Edytowane przez szatanica

Złoty środek ludzie, bo inaczej idzie zwariować...

No a ja z przyczyn prasowych, przesuwam wyjazd na jutro...k***k***k***k***k***k***k***k***k***k***k***...sory...jeszcze mi nie przeszło...

Jeszcze pare godzin a .... smigniemy razem na Mazury :icon_razz: :crossy:

ISRA: 27062
SREU: 614

No, to żeśmy się zgadali....

Mi się udało dotrzeć bez większych problemów na drodze... Miałam 3 zgoła rożne dni - pierwszy był słaby, - Krynica Morska, masa ludzi, tandetna muza w przybrzeżnym barze, jedyna atrakcja to dziki, które wylazły na plaże pobuszować po śmietnikach :))Po drodze nad morze zajechałam jeszcze do muzeum romatnyzmu w opinogórze...nie-boska komedia po arabsku :))))..drugi dzień był lepszy, pojechałam do Piasek, powylegiwałam się na plaży, pokąpałam w morzu...Potem skoczyłam na fajną rybkę i pojechałam do Kątów Rybackich...tam się zakotwiczyłam na polu namiotowym i resztę wieczoru przesiedziałam z piwkiem i książką, słuchając co jakiś czas wrzasków dochodzących z pobliskiej knajpy (mecz...;)) Pogadałam sobie z poszukiwaczem metali ( czy bóg wie czego on tam szukał :) i wcześnie spanko...Wstałam o 3.30 rano, żeby spotkać rybaków wracających z połowów i popatrzeć na wschód słońca - i to był zajebisty poranek:) Ok. 7 wyjechałam z Kątów i pognałam na południe nad Jeziorak...nad Jeziorakiem spędziłam ze 2 godziny i ruszyłam powoli do domciu :) W sumie zrobiłam ok. 900km i nabyłam motocyklową opaleniznę:) No i znalazłam kilka fajnych tras...wrzucę info i lik do foteczek :)

YUBY, następnym razem, żadne 'myślami'...:)

Złoty środek ludzie, bo inaczej idzie zwariować...