domestos Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Witam. Co myślicie o kaskach Datex? Jestem zainteresowany kaskiem Datex Daze SC-01. Czy to dobry wybór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Witam. Co myślicie o kaskach Datex? Jestem zainteresowany kaskiem Datex Daze SC-01. Czy to dobry wybór? Zdecydowanie jest to kiepski wybór, :lapad: . Pozdrawiam Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Ray a jest jakiś kask w przedziale cenowym do 400 pln który możesz polecić? bo to że Shoei czy Arai jest ok to nawet moja mama wie... Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Max 606 czasami zwany Adamoto lub Avina. Mam, katowałem jakieś 4 lata może dłużej i nadal ma się nieźle ( w razie potrzeby służę zdjęciami ) czasami nawet używam go. Wnętrze wyjmowane ale ma pewną wadę. Nie jest wentylowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VituPL Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Lazer LS2 - świetnie wypadł w SHARPie i wielu go sobie chwali z takich sugestii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Lazer LS2 - świetnie wypadł w SHARPie i wielu go sobie chwali z takich sugestii. LZ6. Cytuj Strona | Portfolio | FB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sgregor242 Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Mogę sprzedać taki rozm.L 4 gwiazdki w teście sharp,dobra wentylacja,blenda i takie tam inne pierdoły. Kupiłem dla ewentualnego pasażera ze 3 razy na głowie raczej jest mi zbędny. Cena 300,mam też kurtka nówka skóra XL kolor czarny ze wstawkami 250 zl,buciory ozone roz 42 jak nowe 170zł. http://picasaweb.google.com/11378152155550...026527296267266 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VituPL Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Mea culpa... Faktycznie lz6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macjek Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Do 400pln mozna zmiescic sie z calkiem fajnym UVEXem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto-Center Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 No z tym UVEXem to średnio mieści się w cenie,dobrego nie kupisz do 400zł. Warto zwiekszyć budżet na zakup solidnego kasku,chociaż sprawdzaj w sklepach internetowych. Ze swojej strony polecam LZ6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Ray a jest jakiś kask w przedziale cenowym do 400 pln który możesz polecić? bo to że Shoei czy Arai jest ok to nawet moja mama wie... Dorzuć 300 i kup XR 1000 :) Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi