HARPAGAN Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Chcę pochwalić się moją yamaszką którą to właśnie dzisiaj kupiłem. http://img708.imageshack.us/i/39794027.jpg/ ... Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Chcę pochwalić się moją yamaszką którą to właśnie dzisiaj kupiłem. http://img708.imageshack.us/i/39794027.jpg/ ... Piękny sprzęt. Gratulacje :lalag: Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Piękny sprzęt. Gratulacje :lalag: Dzięki. Teraz tylko zmiana opon na nowe, amorek skrętu i można jeździć bezstresowo. Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pork Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Jak się wywali to ustrojstwo spod ogona, to wtedy będzie piękny sprzęt ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAJDOR Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Przezajebiście wygląda Współczuje lasce jeździc tym jako pasażer : ))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grande Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Ładny sprzęcik... aby długo i bezawaryjnie służył. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Gratulacje. :clap: Niezły wydech, z szejkera do drinków robiony? :icon_mrgreen: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakob Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Konkret. Graty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 ładny kolor :D i jak pisze qurim, faktycznie 2 zadaniowy motor, moża pojeździć, i drina zmixować :D (bez picia of course, pijaństwa prowadząc zabranimy) Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 :>http://sites.google.com/site/jaquzie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Gratulacje. :clap: Niezły wydech, z szejkera do drinków robiony? :icon_mrgreen: Z tym wydechem to właśnie jest problem, bo strasznie hałasuje. Chyba będę musiał rozejrzeć się za oryginalnym bo ludzie żyć mi nie dadzą jak będę wracał po 22.00 z przejażdżki. Dziękuję wszystkim za gratulacje Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black_bad_boy Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 hohohohoho graty rewelacja zajebiaszczy wydech a jak sąsiedzi będą sapać nic się nie przejmuj jedz kaszankę i obserwuj :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersorok Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Graty :clap: fajny sprzęcior, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 9 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Dzięki wszystkim za gratki. Amorek skrętu zamontowany, oponki zmienione na nowe, płyn hamulcowy i olej wymieniony. Czekam jeszcze na oryginalny tłumik i jazda bez stresu. Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacuś Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Jeszzce raz gratki :clap: Szerokosci i powodzenia :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi