ajriszkofi Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Czołem! Stało się tak a nie inaczej - poszukuję mieszkania do wynajęcia, choć wcale mnie to nie cieszy. Jeśli sami macie lub znacie kogoś posiadającego 2-pokojowe mieszkanie (2 osobne pokoje) w rozsądnej cenie i lokalizacji (w miarę w okolicy metra), to będę wdzięczna za informacje na PW lub maila. Mam chęć się rozpłakać, wizja przeprowadzki mnie przeraża, a utraty strzeżonego parkingu dla GSa jeszcze bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Szukaj wiec mieszkania z garazem podziemnym lub tez ze strzezonym parkingiem w okolicy. Tego pelno jest :lalag: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Jak nie znajdziesz to zapraszam do siebie. Trochę daleko, fakt. Ale bezpiecznie i przytulne miejsce dla gie-esa się znajdzie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GPRK Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Gdzie jest Yuby? Dlaczego jeszcze nic nie napisał w tym temacie??? Cytuj Smiert Szpionom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GPRK Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 I jak? Cytuj Smiert Szpionom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalosh Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Z garażu podziemnego (wspólnego dla mieszkańców) rąbneli mojej kumpeli cbr600RR '09. Zdecyduj się na taki gdzie garaż będzie prywatny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Czołem! Stało się tak a nie inaczej - poszukuję mieszkania do wynajęcia, choć wcale mnie to nie cieszy. Jeśli sami macie lub znacie kogoś posiadającego 2-pokojowe mieszkanie (2 osobne pokoje) w rozsądnej cenie i lokalizacji (w miarę w okolicy metra), to będę wdzięczna za informacje na PW lub maila. Mam chęć się rozpłakać, wizja przeprowadzki mnie przeraża, a utraty strzeżonego parkingu dla GSa jeszcze bardziej. Ajrisz .... kolega będzie miał do wynającia 2 pokoje w Miasteczku Wilanów, garaż jest, ochrona itd. .... wolne będzie chyba najwcześniej w Lipcu .... popytam dzisiaj :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Z garażu podziemnego (wspólnego dla mieszkańców) rąbneli mojej kumpeli cbr600RR '09. Za takie sprawy odpowiada juz administrator budynku, wiec od niego o odszkodowanie. Wiekszosc garazow jest monitorowanych wiec mozna dojsc kto za*eb*** Poza tym .... blokada na kola, lancuch, pokrowiec na moto i git :lalag: Maila Ci wysłałem. Co do mieszkania, to za 1600zł można mieć dwupokojowe z garażem podziemnym, wystarczy sprawdzić gazetę Oferta, oraz kilka portali. Troche dalej od Centrum mozna i za mniejsze kwoty. A w Piasecznie to juz taniocha ...... :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GPRK Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 No i dygaj do centrum z Piaseczna codziennie rano..... Szczęścia zdrowia. Moi znajomi mają mieszkanie w Piasecznie i za sam czynsz chcą je wynająć. Chętnych brak od dwóch lat Cytuj Smiert Szpionom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Za takie sprawy odpowiada juz administrator budynku, wiec od niego o odszkodowanie. Życzę powodzenia... chyba, że w umowie najmu miejsca parkingowego stało jak byk, iż za kradzież odpowiada administracja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakob Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 (edytowane) A może pokój/pokoje? Mój brat wynajmuje pokój w W-wie na ul. Kanarkowej. Niedaleko do centrum, 20metrów od lasu Kabackiego. Jest to duży, piętrowy dom. Mili właściciele, możesz parkować maszynkę u nich w garażu. Pomysł może troche dziwny, ale mój brat na prawdę sobie chwali. Jest duża kuchnia, spora łazienka, pralnia. Płci 350 zł/mieś. Pzdr! P.S. Ci ludzie mają 2 domy. Są to budynki w stylu góralskim. 3 poziomy mieszkalne ( nie licząc piwnicy, gdzie jest kuchnia, pralnia, etc ). Edytowane 25 Czerwca 2010 przez Jakob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 (edytowane) Ech.. Wybaczcie, ale jak tak czytam niektóre posty, to zupełnie jakbym o wyborze pierwszego moto i polecaniu nań tysiąca... :> Czy wspominałam, że to ma być w Warszawie? :> Za zainteresowanie dziękuję, PW rozesłałam. Jeśli ktoś jeszcze coś wie, to ja cały czas oczekuję. Visuz - ech, żeby w Krakowie mieli weterynarię... :wink: Edytowane 25 Czerwca 2010 przez ajriszkofi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 (edytowane) Szukaj wiec mieszkania z garazem podziemnym lub tez ze strzezonym parkingiem w okolicy. Oczywiście blisko Wisły .. Jakob Ci właściciele mają wolne stancje? Edytowane 25 Czerwca 2010 przez dcz333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
220V Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Niedaleko do centrum, 20metrów od lasu Kabackiego Buahahahaha, dobry dżołk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Niedaleko do centrum, 20metrów od lasu Kabackiego. hmmm las Kabacki i niedaleko do centrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi