bart3q Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Hej Cieszę że się podobało:) Osobiście był to mój pierwszy zlot w życiu, ale każda osoba którą pytałem o opinię na temat zlotu odpowiadała że jest zajebiście. Co do niedociągnięć o których mówisz, cóż, nie wszystko zależało od nas... Niemniej dzięki za opinię, na pewno się przyda:) No i oby za rok było jeszcze lepiej! Cytuj http://www.apanonar.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slavo28v Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Hej Cieszę że się podobało:) Osobiście był to mój pierwszy zlot w życiu, ale każda osoba którą pytałem o opinię na temat zlotu odpowiadała że jest zajebiście. Co do niedociągnięć o których mówisz, cóż, nie wszystko zależało od nas... Niemniej dzięki za opinię, na pewno się przyda:) No i oby za rok było jeszcze lepiej! Zlocik palce lizać!!!było zajebiście, co do browarów w puszcze ja nie przypominam sobie zeby zabrakło...były w tej budzie przy parasolach i żarełku. organizacyjnie super, zabawa na całego trochę pogoda przeginała hahaha z nasłonecznianiem. Jeśli chodzi o jedzenie to kurde troszkę malusie porcyjki i ilość dodatków typu chlebek.... no bez przesady, i mogła sie też ustawic garkuchnia z np. bigosem i grochówka wojskową. Było generalnie i tak świetnie i za rok na bank przyjadę. Musiało być świetnie skoro nawet mojej Żonce sie baaardzo podobało a była baaardzo sceptycznie nastawiona na wyjazd na zlot a od wczoraj po powrocie sprawdza w necie terminarz zlotów i już się szykuje hehehehe Pozdro i do zobaczyska na kolejnych zlotach :clap: Też właśnie wróciłem z Maniowa, zajebiście było! Ma ktoś jakieś fotki albo spostrzeżenia odnośnie organizacji zlotu? Właśnie rozmawiałem z koleżkami którzy byli ze mna na zlocie, wszyscy uważaja iż warto było pojechac i ze w przyszłym roku też lecimy, tylko musi byc ta kuchnia wojskowa-polowa a tak to zlocik rarytasik!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 A macie jakies foty z Maniowa z miss mokrego podkoszulka albo filmik ?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgataW Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Linki do pierwszych fotek sa juz na naszym forum, kolejne tez tam beda: Forum Apanonaru Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 co z tegorocznym maniowem?! - słyszałem coś, że za tydzień ale nigdzie żadnych info nie znalazłem no to lipa - apanonar niestety w tym roku nie organizuje zlotu - a szkoda :sad: Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi