Skocz do zawartości

Kombinezon za rozsadna cene

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,jakis czas temu stalem sie posiadaczem swojego pierwszego moto wiec teraz zdalo by sie zakupic kombinezon problem w tym ze nie mam zbyt duzo kasy maxymalnie chcem wydac na niego 1500zl.Rozgladam sie troszeczke po necie i cos tam wynajduje ale chcialbym kupic sprawdzony sprzet dlatego pytanko do Was moze ktos smiga w kombi w podobnej cenie ktora ja preferuje i jest zadowolony ze strony komfortowej jak i bezpieczenstwa z dory dzieki,pozdrawiam

A ja Ci powiem tak - biednego na oszczędzanie nie stać. Kupiłem tschula za 1400, drugi raz bym już tego nie zrobił. Dołożyłbym 6 stów i kupił Berika. Oczywiście jeśli mowa o nowych. Nie warto oszczędzać na tych rzeczach. Takie jest moje zdanie.

Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom!

dmnz.jpg <== kliknij i polub :)

za ta cene to beda słabe kombi.

Lato jest wiec moze zastanow sie nad zbroja za 500-600zł +ochraniacze na kolana, Jak Ci bedzie zmino to nałozysz zwykła kurtke/ bluze. Poczekasz moze bedzie jakis przypływ gotówki i kupisz porzadne komi.

Do kombi bedzie trzeba jeszcze dokupic zółwia bo te tanie maja seryjnie wklad z pianki...

Jazda w skorzanym kombi w lecie w miescie to koszmar.

Ja właśnie dopiero co kupiłem nowiutkie kombi Berik LS2-5904 BK http://www.scigacz.pl/BERIK,KOMBINEZON,LS2-5904,BK,6843.html, imo za ekstra kasę, minimalnie więcej niż krzywer dał za Tschula :bigrazz: .

http://www.4fanbike.pl/ - u nich. Kolesie mają sklep w Wawie. Kombiaki sprowadzone z zagranicy, wszystko z nimi ok. Jeśli już mierzyłeś jakieś kombiaki, to możesz zaryzykować wybór jakiegoś rozmiaru. W każdym razie polecam, a Berik jest zacny, to jeden z moich najlepszych "motocyklowcyh" dealów :biggrin: . Jak masz jakieś szczegółowe pytania to dawaj na PW.

Rozmawiamy tylko o nowych urzywane nie wchodza w gre,Wiem ze nie powinno sie oszczedzac na tym wkoncu ma to ratowac moj tylek przed spotkaniem z asfaltem,najlepsze jest to ze siedze za granica juz jakis czas i chcem przyoszczedzic ale niestety prucz kombi sa tez inne wydatki wiec sie moze narazie jeszcze wstrzymam z kupnem i na drugi rok kupie cos lepszego ostatnio miezylem kombi pro bike model 4 chcieli za niego 200 euro wiec mysle pojade zobacze ale nie wziolem bo wydal mi sie tandetny i teraz mysle ze dobrze ze go nie wziolem bo z tego co potem wyczytalem o nim na necie to nie jest dobry,co do zbroi to masz kolego dobry pomysl zastanowie sie nad tym ale kombi tez napewno wezme :biggrin: