Przemo24 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Witam,jakis czas temu stalem sie posiadaczem swojego pierwszego moto wiec teraz zdalo by sie zakupic kombinezon problem w tym ze nie mam zbyt duzo kasy maxymalnie chcem wydac na niego 1500zl.Rozgladam sie troszeczke po necie i cos tam wynajduje ale chcialbym kupic sprawdzony sprzet dlatego pytanko do Was moze ktos smiga w kombi w podobnej cenie ktora ja preferuje i jest zadowolony ze strony komfortowej jak i bezpieczenstwa z dory dzieki,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 wyszukiwarka Twoim przyjacielem. w każdym razie powinna zostać jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 A ja Ci powiem tak - biednego na oszczędzanie nie stać. Kupiłem tschula za 1400, drugi raz bym już tego nie zrobił. Dołożyłbym 6 stów i kupił Berika. Oczywiście jeśli mowa o nowych. Nie warto oszczędzać na tych rzeczach. Takie jest moje zdanie. Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrPlama Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 za ta cene to beda słabe kombi. Lato jest wiec moze zastanow sie nad zbroja za 500-600zł +ochraniacze na kolana, Jak Ci bedzie zmino to nałozysz zwykła kurtke/ bluze. Poczekasz moze bedzie jakis przypływ gotówki i kupisz porzadne komi. Do kombi bedzie trzeba jeszcze dokupic zółwia bo te tanie maja seryjnie wklad z pianki... Jazda w skorzanym kombi w lecie w miescie to koszmar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Jazda w skorzanym kombi w lecie w miescie to koszmar. Nie przesadzaj, jazda nie jest zła... gorzej z postojem :biggrin: Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psikus89 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Ja właśnie dopiero co kupiłem nowiutkie kombi Berik LS2-5904 BK http://www.scigacz.pl/BERIK,KOMBINEZON,LS2-5904,BK,6843.html, imo za ekstra kasę, minimalnie więcej niż krzywer dał za Tschula :bigrazz: . http://www.4fanbike.pl/ - u nich. Kolesie mają sklep w Wawie. Kombiaki sprowadzone z zagranicy, wszystko z nimi ok. Jeśli już mierzyłeś jakieś kombiaki, to możesz zaryzykować wybór jakiegoś rozmiaru. W każdym razie polecam, a Berik jest zacny, to jeden z moich najlepszych "motocyklowcyh" dealów :biggrin: . Jak masz jakieś szczegółowe pytania to dawaj na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo24 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Rozmawiamy tylko o nowych urzywane nie wchodza w gre,Wiem ze nie powinno sie oszczedzac na tym wkoncu ma to ratowac moj tylek przed spotkaniem z asfaltem,najlepsze jest to ze siedze za granica juz jakis czas i chcem przyoszczedzic ale niestety prucz kombi sa tez inne wydatki wiec sie moze narazie jeszcze wstrzymam z kupnem i na drugi rok kupie cos lepszego ostatnio miezylem kombi pro bike model 4 chcieli za niego 200 euro wiec mysle pojade zobacze ale nie wziolem bo wydal mi sie tandetny i teraz mysle ze dobrze ze go nie wziolem bo z tego co potem wyczytalem o nim na necie to nie jest dobry,co do zbroi to masz kolego dobry pomysl zastanowie sie nad tym ale kombi tez napewno wezme :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi