Hero Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 No niestety, temu zawodnikowi amor skrętu bardzo by się przydał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Prawdziwe mocne shimmy można poznać po tym że tłoczki hamulcowe się cofają i przy pierwszym naciśnięciu klamki hamulca nic się nie dzieje. Jeśli wam się takie coś nie zdarzyło to znaczy że nigdy nie mieliście mocnego shimmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumian_1989 Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Tak jak mówisz Heniek miałem podobną sytuację jak opadałem z gumy, stałem na tylnych stopkach i dostałem wiatr boczny, masakra.... nie wiem jak się wybroniłem udało się.... ale fakt hamulce mi zginęły z przodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Miałeś farta, zwykle z tego się nie wychodzi bez gleby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumian_1989 Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Miałeś farta, zwykle z tego się nie wychodzi bez gleby. Tak jestem tego świadom, z tego co kojarzę to ponownie strzeliłem ze sprzęgła, ale to było tak szybko że nawet nie wiem co się działo dokładnie... Jeżdżąc Yamahą jeszcze takiej sytuacji nie miałem, w niedługim czasie zmienię amortyzator skręty na HyperPro lub Ohlins. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sgregor242 Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 1:14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fakir_ Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Prawdziwe mocne shimmy można poznać po tym że tłoczki hamulcowe się cofają i przy pierwszym naciśnięciu klamki hamulca nic się nie dzieje. Jeśli wam się takie coś nie zdarzyło to znaczy że nigdy nie mieliście mocnego shimmy. jakim cudem tłoczki mogą się cofnąć w zaciskach? :eek: toż to musi być bardzo mocna shimma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi