maniek_7 Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Witam, Poszukuję na gwałt napinacza łańcuszka rozrządu do ZZR 600 (model E, rocznik 98). Za tydzień chcę jechać do turcji, a tu brakuje jednej cholernej częśći! Ma ktoś jakiś pomysł? PozdrMG Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 A co się z nim stało konkretnie, dlaczego jest do wyrzucenia ?? POzdro, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2004 A co się z nim stało konkretnie, dlaczego jest do wyrzucenia ?? POzdro, Paweł Zapadka nie trzyma i jak sie porusza na boki to potrafi o ząbek dwa się cofnąć, ogólnie część wewnętrzna napinacza lata w częsci zewnętrznej jak ... cholera powiedzmy :D A zawory praktycznie luzów nie miały - tzn jeden minimalnie a jeden zbliżał sie do granicy - reszta idealnie, to co waliło to luźny łańcuszek i ten stukający napinacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2004 No właśnie... jakoś tak tam jest... Obdzwoniłem już prawie całą Polskę, Marek obdzwonił niemcy... i jak na razie mamy tylko "być może"... :? ...i gdybym nie przyjechał do Pawła na imprezkę i rano Bartosz by nie posłuchał, że coś stuka...to ja bym pewnie nie usłyszał (bo nawet jak wszyscy u Pawła już słyszeli, to ja im tylko na słowo wierzyłem, bo sie na tym kompletnie nie znam), nie prosił bym Jacka który robi mi bagażnik o sprawdzenie zaworków i... gdzieś za granicą szlag by trafił pół silnika (zawory, wałek, tłoki i takie tam..) :D Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Stąd ten dziwny stukot, pewnie to to gówno chodziło na boki (tak jak Marlew napisał). Nie pomogę niestety - a w serwisie oczywiście nie ma ? Współczuję :-( Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Znalazłem Mankowi napinacz w Berlinie - teraz tylko problem jak tam sie dostac bo serwis w Charlotenburgu nie chce wysłać do Polski (ale mają czesc na stanie) - może ktos sie wybiera na dniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi