R.Y.B.A Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Byłem oglądać ostatnio rrę , moto fajne ale po wkręceniu na obroty i puszczeniu gazu słychać brzęczenie, właściciel mówi ze to coś niedokręcone , jak bym ew kupował to by sie to dokładnie sprawdziło. Wróce jednak do tego stuku, właściwie to nie stuk tylko taki rezonansowy dzwięk o dość dużej częstotliwości , cos jakby ze środka cylindrów . Co to może być, łańcuszek, coś z pierścieniami ? Stukająca panewka to jest raczej głuchy wolniejszy odgłos, wiec tą opcje odstawiam, poza tym moto na rownych(czy wyskoich czy niskich )obrotach pracuje ładnie,dzwięk pojawia sie tylko po odpuszczeniu gazu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidP Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Skoro to jest przy schodzeniu z obrotów to ja bym obstawiał łańcuszek rozrządu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 j.w. to pasuje do łańcucha rozrządu który kwalifikuje się do wymiany. Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 12 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 w takim razie zajebiscie musi go nadrzucac, bo odglos jest dość silny, dziwne jest tez ze nic nie brzęczy na wolnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Aaatam. Wystarczy oczami wyobraźni zobaczyć jak działa silnik i jak pracuje łańcuszek i napinacz przy przyspieszaniu i przy schodzeniu z obrotów. Wtedy skumasz dlaczego na zejściu najpierw zaczyna dzwonić. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hondodajny Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 dzwięk pojawia sie tylko po odpuszczeniu gazu . tylko po spuszczeniu gazu? Łańcuszek słychać by było cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 To napinacz słychać cały czas, jak jest walnięty, a wyciągnięty łańcuszek rzęzi przy schodzeniu z obrotów. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi