Luisiana Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Luisiana... zmien szkole jazdy, albo pomysl troche zanim zapytasz o 'oczywista oczywistosc', bo inaczej kiepski bedzie z Ciebie kierowca :flesje: Wybacz o wielki znawco mnie głupiemu bo nie wiem co czyniłem, jednakże poprawię się coby wróżba Twa prawdziwą się nie stała :) A tak poważniej to ten romet na 3 powinien jechać 20 bo inaczej to mało się nie zesra...:( dziś jadę na hondzie zobaczymy jak tam będzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damork Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 A tak poważniej to ten romet na 3 powinien jechać 20 bo inaczej to mało się nie zesra...:( dziś jadę na hondzie zobaczymy jak tam będzie :D Tak na poważnie to skoro ten jakże błyskotliwy i dowcipny okaz kadry uczącej takie uwagi wygłasza, to powiedz mu po prostu: "W takim razie proszę mi wytłumaczyć jak mam jechać żeby było dobrze." W końcu od tego jest i za to pieniądze bierze. Co do sprzętu - czyżby to był przewspaniały Romet Z125? Ja się na takim cudzie uczyłem, faktycznie takie... ciekawe miał przełożenia i w ogóle. Przy 80 km/h to miałem wrażenie że silnik z ramy wyskoczy i spocznie gdzieś w rowie żeby sobie odsapnąć :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Tak na poważnie to skoro ten jakże błyskotliwy i dowcipny okaz kadry uczącej takie uwagi wygłasza, to powiedz mu po prostu: "W takim razie proszę mi wytłumaczyć jak mam jechać żeby było dobrze." W końcu od tego jest i za to pieniądze bierze. Co do sprzętu - czyżby to był przewspaniały Romet Z125? Ja się na takim cudzie uczyłem, faktycznie takie... ciekawe miał przełożenia i w ogóle. Przy 80 km/h to miałem wrażenie że silnik z ramy wyskoczy i spocznie gdzieś w rowie żeby sobie odsapnąć :icon_rolleyes: Też na tym sprzęcie pierwsze godziny przejeździłam i ja nie wiem, co za egzemplarze Wam się trafiły... Mój dzielnie na 3 jechał 40km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damork Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Też na tym sprzęcie pierwsze godziny przejeździłam i ja nie wiem, co za egzemplarze Wam się trafiły... Mój dzielnie na 3 jechał 40km/h. No mój też jeździł. Tylko na zimno musiał tak minimum 10-15 minut pochodzić, bo po ruszeniu manetką gasł, a miał niespełna dwa lata. Tyle że właściciel właściwie jedynie paliwo do niego lał i może olej czasem, jakieś fiu bździu regulacje czy cuś to było ponad jego siły. Łańcuch miał coś około 8 cm luzu i latał gdzie chciał, delikatna sugestia regulacji przeszła bez echa. Widziałem jeszcze później ten sprzęt, tylko jakby mniej go było, bo się któryś kursant na światłach nie wyrobił i trochę plastików ubyło :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Jak biegi nie schodzą to podreguluj sprzęgło. Chinole są parszywe i mały "wybieg" poza regulację uniemożliwia redukcje. A instruktorowi powiedz że pojazd jest niesprawny, biorą kasę za kurs a g***no robią, nawet nie da się jechać tym padłem. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi