Domieniek Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Za "opcje numer dwa" moglbym zaplacic 10tys. zl :-) Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaryPL Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Dla mnie 10 000 to za duzo jak na MZ ,jesli kosztowalaby jakies 4-5 000 to ewentualnie tak...ale zawsze po drugiej stronie medalu widoczna jest Japonia i tam raczej mnei ciagnie... :mrgreen: ps.kaban co to za ecia -500?, 500 jaka ja pamietam inaczej wyglada,a mankamentem 500 byla szybko gnijaca rama...silniczek ok.pzdr :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TWISTER Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Po co komu MZ'ta za 10 000 ?? 8O 8O tak jak przedmówcy pisali za tą kase można już niezłe sprzęcicho wyrwać i nie koniecznie japońskie :mrgreen: Etka jest zarąbista, ale jak bym miał 10 koła i je pożadnie zainwestował, to bym miał motor który lepiej przyspiesza, lepszy vmax i pewnie mniej pali. Ale z drugiej strony utrzymanie innego motocykla za ok 10 000 to też już jest inna sprawa. Najlepiej to kupic cojs za ok 5 000 i sobie moto wyszykować jak należy :D Cytuj https://www.szkolaexpert.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Ja też bym nie kupił teraz MZ-ty za taką kase. Lepiej kupić coś bardziej rozwiniętego technicznie. Ja bym kupił ale za trochze nizsza cene 5-7 tys....... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Bylo kiedyś w ŚM ogłoszenie że jest do kupienia ETZ 250 nieużywana zaok. 6tys zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaBaN Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Dla mnie 10 000 to za duzo jak na MZ ,jesli kosztowalaby jakies 4-5 000 to ewentualnie tak...ale zawsze po drugiej stronie medalu widoczna jest Japonia i tam raczej mnei ciagnie... :mrgreen: ps.kaban co to za ecia -500?, 500 jaka ja pamietam inaczej wyglada,a mankamentem 500 byla szybko gnijaca rama...silniczek ok.pzdr :D Zapewne chodzi ti o tą czerwona..już wyjaśniam to Scorpion pojemnośc silnika 660ccm..silniczek od Yamaszki chyba Tenere...moc to jakieś 50KM..ale co singiel to singiel do 100 cos koło 5 sec.....to tyle o niej:P :) :D :D Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Kozik Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Kupic kupic tylko zeby miec odmlodzenie silnika, ramy, alusy, 4t, wiecej sporta i byc bardziej czerwona, troszke sipsa i ....Etam, wystarczy zeby nowka byla i nie gorsza od tych z lat 80-90. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opals Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2004 nie kupił bym ponieważ mechanik miał do sprzedania mz 150 (saxo bodajże) z owiewkami nówke funkiel za jakieś 7000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi