Gość Rysiek24 Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 witam all mam takie ciekawe pytanko czy kupili byscie nowa etke powiedzmy 150 lub 251 gdyby te byly nadal produkowane ?? w cenie gdziec 8-10 tyś zl. swoja odpowiedz umotywujcie krotkim opisem :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Ja bym raczej nie kupil -- bo czym sie rózni nowa od starej :) ? moto sie chyba nie starzeje. Kupil bym ete za 2000-2500 kola w spoko stanie :) i za reszte kasy wyszla by etka ale mogla by startowac w konursie miiss ETZ :) i pewnie by wygrala. Nie oszczedzal bym na niczym... za 6 tys przeznaczone na czesci i gadgety mozna by zrobic naprawde cudo :) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Ja rowniez bym nie kupil nowej eci, raczej wolalbym jakiegos uzywanego japonca, a co do eci to mysle podobnie jak Viper, kupic uzywana i ja doprowadzic do stanu idealnego, raczej wyszlo by to taniej niz kupno nowego sprzeta. Ja chce kupic w najblizszych miesiacach jakiegos japonca a etke chce sobie zostawic, marzy mi sie zeby ja doprowadzic przynajmniej w jednej piatej do takiego stanu jak MZ Vipera, Na stare lata bede mial czym jezdzic :-) i jaka bede mial wtedy satysfakcje z jazdy... pozdrawiam Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaBaN Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Tak sie składa że wsród odpowiedzi nie ma takiej opcji jaką byb wybrał...po pierwsze to jakbym miał 10 tys to wolałbym kupić jakiegoś używanego japońca powiedzmy jaką 500..albo 600...albo tak jak wcześniej napisaliście kupić używana i reszte kasy wsadzic w dopracowanie jej do super stanu:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekB Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Nie. A dlaczego, to napisali viperPL i King. :) P.S. Zaznaczyłem "Nigdy!! jeżdżę tym sztruclem bo nie stac mnie na nic innego " - bo brakowało mi opcji: "Nigdy - Eta to super maszyna, niezależnie od wieku". :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 gdybym byl zakochany w Etach i mial tyle hajsu to bym sie nawet nie zastanowil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franki Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Ja raczej a nawet na pewno nie.Ten motocykl chcóć piekny i dobry nie jest takiej ceny wart,nie te lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Czolem! Za duzo.Moze, gdyby byla za 6-7 tys...Wtedy moznaby sie zastanawiac, choc to ciagle bylby tylko dwusuw o niewielkiej pojemnosci.Zreszta Etki sa jeszcze produkowane, ale na licencji jako Kanuni bodaj.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Nie kupił bym. Za taką kwotę można kupić jakiegoś japońca, oczywiście używanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiek24 Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 owszem japonca za 10 .000 ale niestety prawie pelnoletniego :) a ja cos sie zepsuje to po 1 sami nie zrobicie po 2 czesci kosztuja majatek a nie zawsze uzywana da sie wstawic a utrzymanie nie tanie paliwo oleje filtry serwis a uzywana .... kupujesz i wyglada na stan na chodzie teraz doprowadzic ja do stanu uzywalnosci a ty okazuje sie ze wsilniku kaszana brakuje elementow blok silnika powiedzmy po przejsciach a nie kazdy element da sie kupic ale osobiscie jesli nie bylo by mnie stac na utrzymanie japonca to kupil bym etke i spokojnie pare lat bez zagladania do silnika bym przejezdzil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Ja bym kupił ale za trochze nizsza cene 5-7 tys....... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZI Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Za 10.000 zł to ja bym kupił ale.....MZ ETZ 500 z silnikiem austriackiego Rotaxa, sprzęcik marzenie (przynajmniej dla mnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 no 500 ccm w ramie eci to juz rakieta :) Szkoda tylko ze te 500 ccm maja inną rame troszke , bo moze bym sie skusil na taki silniczek za jakas tam rozsadna kaske tak do 1000 zeta :) w dobrym stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaBaN Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 A jak dla kogoś za dużo 500ccm, to można zawsze zastanowić sie nad tą opcją...a jak za mało to też jest na to rada tylko że do tych 10 tys trzeba jeszcze troche dodać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 owszem japonca za 10 .000 ale niestety prawie pelnoletniego :D a ja cos sie zepsuje to po 1 sami nie zrobicie po 2 czesci kosztuja majatek a nie zawsze uzywana da sie wstawic a utrzymanie nie tanie paliwo oleje filtry serwis a uzywana .... kupujesz i wyglada na stan na chodzie teraz doprowadzic ja do stanu uzywalnosci a ty okazuje sie ze wsilniku kaszana brakuje elementow blok silnika powiedzmy po przejsciach a nie kazdy element da sie kupic ale osobiscie jesli nie bylo by mnie stac na utrzymanie japonca to kupil bym etke i spokojnie pare lat bez zagladania do silnika bym przejezdzil za 10 tys można bez problemu kupić XJ z 95 - szczerze mówic do pełnoletności jej jeszcze daleko :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi