siecki Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Witam.Mam pytanko. Czy ktos sie orientuje jaki olej powinno się wlać do przedniego zawieszenia Transalpa? W serwisówce wyczytałem że ATF a w internecie że normalny olej do zawieszeń. Pomocy! :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 O ile dobrze pamiętam Honda stosuje olej ATF do zawieszenia.Poza tym jeżeli serwisówka tak pisze to nie ma o czym dyskutować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Słuchaj serwisówki, to najlepsza rada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siecki Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Ok ale juz w kilku miejscach się myliła :D Poza tym jest kilka rodzaji ATF - u synteyczny , minerał różnią się lepkością, q w serwisówce jest tylko jedno zdanie na ten temat. Myślałem że może ktoś miał jakieś doświadczenia z tym motocyklem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi