Gość josha Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Nie V a L ;) L, jak... leń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek H Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Gratulacje zakupu w końcu czerwony najszybszy :biggrin: To zależy jak się szybko z wiadrem idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 No muszę ci przyznać rację rzeczywiście L twin sprawdziłem. Kumpel ma takie st4 i zawsze gada że niema to jak v Ale za to mu teraz dosram że w cale niema v hehe już widzę jego minę Oj tam ...... 2-cylindy i 996 cc Klod tylko szkoda że moto nie działa. :biggrin: Sądze że jutro będzie mnie słychać :icon_mrgreen: To zależy jak się szybko z wiadrem idzie. Chciałem wkleić sentecje łacinską ..... ale i tak nie zrozumiesz :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek H Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Oczywiście nie zrozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Chciałem wkleić sentecje łacinską ..... ale i tak nie zrozumiesz :icon_mrgreen: Klaudiuszu, czyżby Ire homo in phallum ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość josha Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Klaudiuszu, czyżby Ire homo in phallum ;) Chyba phallus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 (edytowane) Klod,działa moto?Czy musisz je o tak prosić---------------> :notworthy: :notworthy: :notworthy: Edytowane 17 Czerwca 2010 przez Pozytywnie Zakrecony Wariat Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek H Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Klaudiuszu, czyżby Ire homo in phallum ;) Faktycznie ..... mocne. Przekozaki nie ma co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Klod,działa moto?Czy musisz je o tak prosić---------------> :notworthy: :notworthy: :notworthy: Nie wiem, zaraz ide grzebać ... wstałem dopiero :biggrin: Faktycznie ..... mocne. Przekozaki nie ma co. No jednak dzieci Playstacji coś umieją ....... ciekawe z jakiej strony to spisała :bigrazz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Nie wiem, zaraz ide grzebać ... wstałem dopiero :biggrin: Do tej pory to Ty juz powinienes miec pol moto rozebrane, a Ty dopiero wstales. Wogole to jak zasnac mogles skoro sprzet nie na chodzie :) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 No jednak dzieci Playstacji coś umieją ....... ciekawe z jakiej strony to spisała :bigrazz: Dzieci plejstejszyn robiły notatki na pierwszym roku :wink: Josha - chciałam być gramatycznie poprawna :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 gratulacje Klod :clap: a nie szkoda było zamieniać nowsze na starsze?? czy to może ukryta miłość do Italiańskich motocykLonów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Klod i jak zaciągnąłeś go do serwisu na lawecie? Nie ... na kółkach pojedzie ... taki mam Cel :biggrin: gratulacje Klod :clap: a nie szkoda było zamieniać nowsze na starsze?? czy to może ukryta miłość do Italiańskich motocykLonów?? Wiesz co .. to starsze ma dusze, to Motocykl a nie komp na dwóch kółkach ..... poza tym zawsze chciałem Ducati :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek H Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 (edytowane) Wiesz co .. to starsze ma dusze, to Motocykl a nie komp na dwóch kółkach ..... poza tym zawsze chciałem Ducati :biggrin: Coś jak junak........................też miewał problemy z prądem. :icon_mrgreen: Moc już swojego odpalił ....na poligonie .W radio mówili. Edytowane 17 Czerwca 2010 przez Marek H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 to starsze ma dusze, to Motocykl a nie komp na dwóch kółkach następny właściciel motocykla z "duszą"... :icon_eek: :biggrin: Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi