zielorz Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 (edytowane) Koledzy pomocy ;) Wydaje się iż Bandzior jest zablokowany, niby 650, a nie jedzie, moc kończy się w granicach 6 maks 7 tysięcy obrotów. Myślałem, że to moduł, ale pożyczyłem 2 inne i dalej jest to samo. Może mam pecha i wszystkie 3 są zablokowane ;) Czy ktoś ma jeszcze jakieś pewniejsze hipotezy ? Rozbieranie praktycznie nowego motocykla i szukanie czegoś czego nie ma średnio mi się uśmiecha ;) Motocykl sprowadzony z Francji. Czy adnotacje o ewentualnej blokadzie mogę znaleźć w książeczce gwarancyjnej z przeglądami ? Pozdrawiam Edytowane 7 Czerwca 2010 przez zielorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Wyslij mi na PW swoj numer ramy. pzdr;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 We Francji wszystkie moto blokowane sa do 100 KMow, z tym ze ta wersja tyle nawet nie ma w wersjii otwartej a zasadniczo 85 KM... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 nie pamiętam czy k7 jest już na wtrysku, jeśli jest na gaźnikach to najprawdopodobniej blokada jest na kopułkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Motocykl jest na pewno na wtrysku ;) To jest już ta wersja z tym nowym silnikiem. Wueska późnym popołudniem jak wrócę ze szkoły to ci je podeślę. MOCu nie wiem dokładnie jak i do ilu są blokowane, ale według wykresów maksymalna moc i moment są w granicach 10 k obr/min. A ten motocykl w tych granicach po prostu nie jedzie, za to pięknie zbiera się od dołu ;) Pozdrawiam i dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Motocykl jest na pewno na wtrysku ;) To jest już ta wersja z tym nowym silnikiem. Wueska późnym popołudniem jak wrócę ze szkoły to ci je podeślę. MOCu nie wiem dokładnie jak i do ilu są blokowane, ale według wykresów maksymalna moc i moment są w granicach 10 k obr/min. A ten motocykl w tych granicach po prostu nie jedzie, za to pięknie zbiera się od dołu ;) Pozdrawiam i dziękuje sa blokowane na module Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McPerry Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 blokady jakie mogą być: kryzy,moduł zblokowany (zadzwoń do salonu podaj im kod modułu jaki masz i ci powiedzą czy masz zblokowany) blokują też na GAZIE:) przepustnica otwiera się tylko 1/3 i motocykl jedzie jak 125 Cytuj zapraszam serwis motocyklowy www.motor-garage.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 I o konkretną odpowiedź mi chodziło, bo nie widzę sensu rozbierania nowego motocykla, który i tak chcę sprzedać ;) Uderzę do wueski, a jak się nie uda to Liberty Motors w Poznaniu będą mieli okazję się wykazać ;) Dziękuje i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Wueski z magnetem nie pomyliłeś? ;p jutro wieczorem prawdopodobnie bedziemy wiedzieli co jest grane;) pzdr;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 A widzisz tak to jest jak ci nad głową krążą jakieś sprawozdania z marca i ostateczne terminy ;) Tak oczywiście chodziło mi o ciebie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 (edytowane) Motocykl na pewno jest blokowany, na 99% tylko na module zaplonowym. Koszt odblokowania w ASO Suzuki w Łodzi to ok 200zl(robocizna) Nie mialem mozliwosci dowiedziec sie dokladnie co i jak poniewaz szef krazyl nade mna caly dzien. Tak czy siak do pelnej weryfikacji raczej bedzie potrzebny juz motocykl. jesli sie dowiem czegos wiecej to dam znac. pzdr;) Edytowane 9 Czerwca 2010 przez magneto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian 2306 Opublikowano 26 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 Witam wczoraj kupiłem bandita 650s 2008 rok i w dowodzie jest 25 kw z Francji pytanie brzmi jak go odblokować bo mam wrażenie jak bym jechał Moto o pojemności 125 a nie 650 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi