soulreaver Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Witam. Czy ktoś się orientuje od którego rocznika w Sprintach 1050 są montowane seryjnie wyższe, wypukłe, przeźroczyste szybki oraz czy są bardziej skuteczne niż te wcześniejsze, mniejsze, przyciemniane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Znalazłem na alledrogo taką szybkę (z lewej) http://img08.allegroimg.pl/photos/oryginal...5/79/1042157982 . Gościu który sprzedaje wie tylko że to jest od st1050 ale nie wie od jakiego rocznika, a ja nie wiem czy będzie pasować do mojego :banghead: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Ja akurat szybę reklamowałem, bo złazi z niej ten czarny nadruk od wewnątrz. Coś się tam przyciera. W zasadzie to równo rok od zgłoszenia problemu (reklamacji) dowiedziałem się, że moja szyba już jest i jak pojechałem ją wymienić to.... okazało się, że akurat jakaś ekipa remontuje coś tam przed wjazdem do serwisu i.... teraz to już od zgłoszenia reklamacji mija rok i 2 miesiące :):) Wcześniej juz raz byłem wymienić szybę bo przyjechała nowa, ale okazało się że nie pasuje. Btw. gdzieś widziałem zdjęcie sprinta z całą czarną albo mocno "dymioną" szybą i bardzo fajnie wyglądał. Przy dzisiejszej temperaturze 32 stopnie wcale nie jestem pewien czy chciałbym mieć wyżsżą szybę :) Pozdr. F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 (edytowane) Ja akurat szybę reklamowałem, bo złazi z niej ten czarny nadruk od wewnątrz. Coś się tam przyciera. W zasadzie to równo rok od zgłoszenia problemu (reklamacji) dowiedziałem się, że moja szyba już jest i jak pojechałem ją wymienić to.... okazało się, że akurat jakaś ekipa remontuje coś tam przed wjazdem do serwisu i.... teraz to już od zgłoszenia reklamacji mija rok i 2 miesiące :):) Wcześniej juz raz byłem wymienić szybę bo przyjechała nowa, ale okazało się że nie pasuje. Btw. gdzieś widziałem zdjęcie sprinta z całą czarną albo mocno "dymioną" szybą i bardzo fajnie wyglądał. Przy dzisiejszej temperaturze 32 stopnie wcale nie jestem pewien czy chciałbym mieć wyżsżą szybę :) Pozdr. F. Ja właśnie mam tę czarną szybkę, wygląda fajnie to fakt, ale skuteczność mogła by być większa :bigrazz: . Edytowane 14 Czerwca 2010 przez soulreaver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 W modelu 2008 była już wyższa szyba i wydaje mi się że to od tego roku jest montowana seryjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi