Skubi Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 No i jak tam, Panowie, Wasze testy wypadły? Bo też bym jakąś kominiarę zakupił. A w kominiarkach, które zakrywają usta i nos nie osadza się wilgoć na materiale? Jak to jest w praktyce? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konował Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Ja kupiłem z LIDLA w tamtym sezonie, góra z Coolmaxu, kołnierz z membraną i polarem, sprawuje się świetnie i cena 29 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin (Maly) Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Ja jeżdże w zwyklej kominiarce firmy Polandex i nie narzekam jest wystarczajaco cieplo, nie rozciaga sie, no i nie umiem juz bez niej zyc w te chlodne dni, koszt jakies 20-30 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Na dni zimne - Thermo Boy z Polo, ok. 17 euro. Grubsza, kołnierz z membraną, nie przepuszcza wiatru i chłodu praktycznie wcale. Dokładnie taką samą ja używam. W lecie w dłuższe trasy jestdoskonała.MOżną ją podciągnać aż na nos.Dzięki przedłużeniu na klatke piersiową nie ma szansy przebicie sie powietrza. Jest uniwersalna i w lecie i jesienią.Sylwek mogę ci ją pokazać i przetestujesz sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 A ja polecam kominiarki z Retbike'u - nieporównywalnie wygodniejsze od zwykłych bawełnianych, nie mają w ogóle tego "centralnego" szwu idączego środkiem twarzy. Prima sorcik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 A ja polecam kominiarki z Retbike'u - nieporównywalnie wygodniejsze od zwykłych bawełnianych, nie mają w ogóle tego "centralnego" szwu idączego środkiem twarzy. Prima sorcik.Też bardzo chwalę sobie kominiarkę Retbike'a (kosztowała na Mototargu 20 czy 25 zł) - sprawdza się zarówno w gorące dni na Bandicie, jak i w mroźne na skuterze. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Niedawno zakupiłem komiarkę firmy "Kobi". Jest z polaru. Jak otatnio wracałem ok. 24 to zdała egzamin. Nie wiało i było ciepło. Dodam, że jest z polaru i kosztowała 25zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 (edytowane) przetestowalem juz ta kominiarke :)zrobilem w niej od wczoraj jakies 100km'ow i jestem zadowolonynie schodzi z glowy przy sciaganiu kasku i przy zakladaniu podobniejest wygodnanie przepuszcza wiatru - jest cieplutkodokladnie TA http://www.allegro.pl/item140420066_poland..._polarem_l.htmlGosc jest uczciwy i mozna spokojnie wplacac pieniadze na konto :P PODSUMOWUJAC GORACO POLECAM Edytowane 8 Listopada 2006 przez Sylwek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 przetestowalem juz ta kominiarke :)zrobilem w niej od wczoraj jakies 100km'ow i jestem zadowolonynie schodzi z glowy przy sciaganiu kasku i przy zakladaniu podobniejest wygodnanie przepuszcza wiatru - jest cieplutkodokladnie TA http://www.allegro.pl/item140420066_poland..._polarem_l.htmlGosc jest uczciwy i mozna spokojnie wplacac pieniadze na konto :cool: PODSUMOWUJAC GORACO POLECAMHm, przydałaby się taka kominiarka na zimowe dojazdy skuterem do metra - widział ktoś może takie cudo w którymś z warszawskich sklepów? Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 a z takich normalnych polecam :D http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=427101 Świetna ta kominiarka... też ją kupiem polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Świetna ta kominiarka... też ją kupiem polecam!Gdy zaciągnę kominiarkę na buzię i nos, to materiał nie robi się wilgotny i nieprzyjemny, ojoj? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Też mam tego Polandexa ,to jest moja 3 kominiarka i ostatnia.Mogłem od razu ją kupić,ale nie żalowałem kasy. :crossy: świetnie sie sprawuje w chłodne dni .Polecam ją :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 cale szczescie ja za 1 razem zainwestowalem wiecej i nie zaluje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olin Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Mam z Polandexu, kosztowała chyba coś ze 45 PLN. Jestem bardzo zadowolony. Poleciłem kumplowi, który jeździ chopperem, kupił i ta sama opinia ;) Widzę taką samą na allegrohttp://moto.allegro.pl/item140419513_polan..._polarem_l.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabsei Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 ja kupilem w sklepie Starbike na Mariensztacie kolnierz f-my Comfortinaction z windstoperem, dlugi siegajacy na klatke i mozliwoscia podciagniecia pod oczy - jest zajefajny :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi