smoki dwa Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 (edytowane) witam znalazlem ciekawostke na allegro: http://allegro.pl/item1068505633_miedzynar...ojazdow_pl.html pozdrawiam Edytowane 4 Czerwca 2010 przez smoki dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpszak Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 ehh na co to komu do motocykla to jest dobre na auto no i kto kupił by 40 cos naklejek jak wystarczy jedna PL :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazemario Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Heh nic tylko kupić sobie dużego GSa, zestaw naklejek i można się lansować na zlotach jako wielki podróżnik :biggrin: Ciekawe tylko czy to działa na laski, bo jeśli nie to nie widze sensu takiego zestawu kupować :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 (edytowane) Ale po co cały zestaw? Przecież wystarczy jedna sztuka "PL" na dany motocykl. Czyż nie? Zresztą na rejestracji masz oznaczenie z jakiego kraju jesteś. A do tego własnie służą owe ozanczenia, czy to na naklejce czy na rejestracji, mają oznaczać z jakiego kraju jesteś. Aaaa...teraz kumam. Tu chodzi o burackie lanserstwo vel pozerstwo-frajerstwo? Jak chcesz mieć naklejki innego kraju to po prostu jedź do tego kraju i kup sobie w kiosku. No chyba że nie masz jaj do takich wyjazdów. :icon_twisted: A tak wyglądają motocykle należące do ludzi z jajami. http://picasaweb.google.com/JoseJallapeno/CZ180FOTO# Zobacz ile i jakie naklejki tam są. Później spójrz skąd rejestracja. Jeszcze później spójrz na lewą częśc kierownicy. Gość nie ma jednej ręki a wyjazdy do tych krajów robi co weekend jak mu się nudzi. Tą CZ 180 ccm. Edytowane 4 Czerwca 2010 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Szczeże ale nawet nie rozumiem po co komu by to miało być potrzebne :clap: Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANANvanDYK Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Ja słyszałem że na pojeździe nie wolno umieszczać innych naklejek niż "PL". Cytuj 7,352 osób lubi to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny997 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Dziwne ze akurat osoba sprzedajaca te naklejki jest z gliwic i ma tez na sprzedaz czesci do gs'a..... nie ma to jak podchwytliwa reklama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goguś Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Ja słyszałem że na pojeździe nie wolno umieszczać innych naklejek niż "PL". Nie wolno umieszczac z tyłu pojazdu.Natomiast w motocyklu można nakleic na np szybie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Dziwne ze akurat osoba sprzedajaca te naklejki jest z gliwic i ma tez na sprzedaz czesci do gs'a..... nie ma to jak podchwytliwa reklama... Ksywa odkrywcy to smoki dwa. Natomiast w opisach aukcji smok pozdrawia oglądających. Jakby nie mógł tutaj wprost napisać, że ma takie naklejki na sprzedaż. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funky Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Ksywa odkrywcy to smoki dwa. Natomiast w opisach aukcji smok pozdrawia oglądających. Jakby nie mógł tutaj wprost napisać, że ma takie naklejki na sprzedaż. ale liczba odwiedzin mu rośnie... chociaż sam tego nie rozumiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazemario Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Chyba już wszystko jasne, aukcje z częściami do GSa, a założyciel tematu ma w profilu motocykl "F 650 GS". Sprytna reklama, szkoda że tak łatwo to odkryć. :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi