KLAUDIUSZ Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Majkel .... a co ma wiek do wyboru Motocykla?!?! Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Oj ma i to duzo, ale .... zaraz spamu tu zrobimy i nas modek pogoni :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natka_DW Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Dokładnie. Ale wywal tą owiewkę, bo to szpetne jest... Która owiewka niby szpetna jest? Mi się moja CB w pełni podoba taka jaka jest :-) A chcę zmienić na Kawę ER6F, bo bardzo podoba mi się ten motocykl (miałam okazję pojeździć pół dnia na takiej, ale na wersji N). I chcę właśnie z owiewkami żeby nie wiało mi po nogach, bo jednak na dłuższe trasy jest to wygodniejsze :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 no proszę jaka sympatyczna Honda :cool: a tak ogólnie, to oceniamy motocykl, czy właścicielkę również ? :icon_twisted: równie sympatyczna, a co :biggrin: ...żeby nie wiało mi po nogach... prawidłowo, o ładne nogi trzeba dbać :biggrin: Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 :>http://sites.google.com/site/jaquzie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natka_DW Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 no proszę jaka sympatyczna Honda :cool: a tak ogólnie, to oceniamy motocykl, czy właścicielkę również ? :icon_twisted: równie sympatyczna, a co :biggrin: prawidłowo, o ładne nogi trzeba dbać :biggrin: A dziękuję, dziękuję... Każda kobieta lubi komplementy, a co! Tego nigdy za wiele ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 (edytowane) Na bezrybiu i rak ryba jak mawiają starzy wędkarze ;) teraz to i taką CeBulką by nie pogardził :D Gratuluje sprzęcika Natka...pozdrawiam :) Edytowane 4 Czerwca 2010 przez rebel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek1592 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Również chciałbym pogratulować sprzętu. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoti Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Piiikna właścicielka i piikne moto :) Czy mi sie zdaje, czy masz pod tyłkiem kanape Corbina lub jakiś inny turystyczny uprzyjemniacz podróży ?? Mym zdanie z tą szybką jest OK. Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek H Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Gratuluję!! Ładny zestaw. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 super, cudowna i extra a jaką ma ładna panią-tylko jakaś taka poważna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 to i ja się pochwalę kupiłam sobie Bandita 600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav!doV Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 nie wierzymy na slowo. Nalezy udokumentowac fotkami swoimi i bandita :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traveller Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Też się pochwalę, a co! :wink: Moja śliczna cebulka z 2000r :-) http://team-motolato.com/wp-content/upload...05/DSC_0591.jpg Oj... masz więcej zdjęć? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojkar Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Jest wiecej:] http://team-motolato.com/my-moto/natka/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi