MYCIOR Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Mam olej w głowie i ogarniam temat :crossy: Najbardziej lubie dymać jeźdźcow na maszynach o wiekszej pojemnosci :icon_mrgreen: Sprawia mi to niebywałą radoche :icon_twisted: Serdecznie pozdrawiam Po twojej wypowiedzi można sądzić , że olej może i masz , ale mocno przepracowany już! pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersorok Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Hmmm- soulreaver, zacząłem w wieku lat 14 jeździc sprzętem o pojemnosci 50ccm i skrzyni 5 biegowej po zatłoczonych ulicach stolicy a w sobote stukneło mi 21 lat. Bądź co bądź ale nauczyłem sie ''obycia'' w ruchu i podstawowych manewrów. Nie jestem małolatem co na pierwsze moto kupił R6 i cwaniaczy na prostej. Mam olej w głowie i ogarniam temat :crossy: Najbardziej lubie dymać jeźdźcow na maszynach o wiekszej pojemnosci :icon_mrgreen: Sprawia mi to niebywałą radoche :icon_twisted: Serdecznie pozdrawiam Podejrzewam że ci których 'dymasz, mają troszkę więcej oleju w główce i nie jeden z nich wydymał by . cię na torze, :crossy: :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Jakis zboczony sie temat zrobil, kazdy kazdego chce dymac. Dobrze chociaz, ze z olejem to poslizg bedzie :) Ja pewnego razu sam sie wydymalem wlasnie na mokrym. Wychodzilem z ronda, odkrecilem manetke i w polaczeniu z opona ktora nie trzymala, tyl uciekl. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Się czepiliście chłopaka. Przecież ma olej w głowie to niech se dyma te czopki o większej pojemności :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 zamykam jsz „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi