PROC Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 no no świeci się jak psu... Bardzo fajny rezultat gratuluje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwoździu Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 fantastyczny efekt. Gratuluje!!! przy okazji mam takie pytanko: jak po polerce zabezpieczyc aluminium zeby nie sniedzialo ?Bo jak pojezdzilem w zimie to polerka wyglada koszmarnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Nie zabezpeczam niczym. co 2gi dzien jak sobierekreacyjnie moto czyszcze to alu elementy przemywam plynem do szyb :) raz na tydzien przejade smatka z wtartym materialem polerskim (kostki) i jest caly czas okej .... a w zimie po soli i sniegach nie jezdrze bo jakos szkoda maszyny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erde Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 dobra...to teraz mi powiedz jak wygrzebałeś starą farbę z zacisku a dokładniej z tych głupich zakamarków:P Mi się tam nie udaje dostać paluchem. Rźnąć to pilnikiem? My z kumplem uzywamy pasty polerskiej AUTOSOL i tarczy specjalnej na wiertatkę. NIedługo zobaczycie jak gaźnik po takiej polerce wygląda!!! KOOOOSMOS:D A przy okazji, czy ktoś polerował półkę na zegary??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erde Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 aha Viperze drogi jeszcze jedno. Ty masz pierdolca na punkcie polerki??? To tak jak ja:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opals Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 To mi się podoba. Do tego trzeba mieć naprawde cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaBaN Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Cierpliowść i no i troche samozaparcia..Dziś meczyłem sie ze znaczkami na baku były zmasakrowane jak cholera..jakis kretyn potraktował je chyba jakiś pilnikiem albo szlifierką kątową, zdaje mi sie raczej że to była szlifierka..takie charakterystyczne rysy...takie rysy były że szok...zdrowo sie namachałem papierem a później szmatką z pastą.....ale pomału pomału aż w końcu wypoleruje dekle:P :) :) Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwoździu Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2004 8O 8O 8O Nie wiedzialem ze taka boska polerka wymaga az takiej troski. Czyli nie ma sposobu na pogodzenie polerki i jazdy przez caly rok :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teddy Opublikowano 11 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2004 Viper patrząc na Twój moto byłem pewny podziwu dla Ciebie że tak pięknie go odstrzeliłeś. Dzisiaj już 3 dzień się bawię w polerkę i dopiero teraz wiem jaka to cieżka robota (już 3 palce z bomblami) .Jestem ciekawy ile zajeło Tobie doprowadzenie silnika do tego stanu? Kurcze nie moge coś dostadź tych kostek polerskich, ale jeszcze poszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi