viperPL Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2004 http://smsnet.pl/~viperpl/lagi.jpg Jeszcze tylko podziurawic tarcze , pomiedziowac , eypolerowac i przodzik chyba gotowy :D, alaaa moje przegrzane paluchy :/ :) :) kocham ciebie motrq :D mam nadzieje ze to widzisz Ty mooj zwierzuu :D) hehehe :) :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Pieknie!!! nic dodac nic ujac. :-) Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2004 nom fajnie fajnie ale jeszcze troche poszczotkujesz! DZIALAJ! jak ktos mi mowi ze MZ to gowno to pokazuje mu zdjecie twojej eciuni i mu szczena jajca gniecie! Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaBaN Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Moje gratulacje Viper...piękna robota...you are the master of polerka aluminium :mrgreen: Mam małe pytanko jakieś urządzenia używasz do polerowania wiertarka itp.????Jeśli można wiedziec oczywiscie:P :) :) Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2004 zdradze :] .. oto moje toolsy: prawa ręka -- czasami jak zaboli i pecherze powyskakują to uzywal lewej :], ok na powaznie :) zaleznie od powierzchni elementu . Przykladowo tai element jak niechlujnie odlany zacisk w etz traktuje papierem na sucho 100-180 , wszelkiego rodzaju pilniczki . Jesli mamy juz element wykastrowany z jakis tam nadlewów, garbów to zaczynamy go jechac na sucho 240 az poznikaja wszystkie diurki , ryski i takie tam .... poprostu trzec az zaczna bolec hamsko palce :) wtedy prawdopodobnie starczy tarcia 240`stka. Nastepny etap to szlifowanie na moro. Proponuje uzyc tutaj 600 ... 800 ... 1200 ....1500 .. a jak sie nudzisz to i 2000 pomachaj sobie dla relaxu :) nastepny etap to magiczne kosteczki polerskie,do kupienia np w larssonie a takze w CASTORAMIE. DO polerki uzywam perforowanych sciereczek kuchennych.. step by step-> idealny matowy element po oszlifowaniu ( nie moze byc ani jednej ryski -- bo wszystko widoczne sie staje przy wypolerowaniu) ---> wcieramy kostke w tą nasza sciereczke -------> i energicznie :) trzemy te nasze prztyszle sreberko :D Jesli kupisz set w którym bedą 2 kostki uzywaj zawsze i wszedzie only blue ::] efekt murowany. Po skonczonej machaninie umyj element w plynie do naczyn .. potem potraktuj go plynem do szyb .. i ladnie wyglancuj. .. idz po grzebien i sie uczesz :D powodzenia . ps. uzywalem na poczatku .... dysków z flaneli , bawelny , filcu i jednak to nieto ... mechaniczne czyszczenie hmmm nie dajer najlepszego efektu --- czasami potrafi sie przegrzaci zaciagnac alu :D Moze ten poscik nie jest zbyt gramatyczny :D ale siedze przed kompem zje*any jak kon po westernie ----- no ale taie sa efekty pracy od 7 do 3 wieczorem przy motorq :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2004 8O Wow........do hu*a jak ty zes to VIPER zrobił :idea: :idea: :idea: Piknie poprostu Ja mysle nad Deklami od silnika!!! Dopiero troche zaczelem ale juz Cierpliwosc Trace :) :) :) Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaBaN Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Tymbardziej gratuluje ..poprostu myślałem żę używasz do tego wiertareczki albo czekoś podobnego :) Wielkie dzieki za wytyczne..poprostu miałem kłopotyu z dobraniem odpowiedniej grubości papieru ściernego..ale poznałem już tajemnice i sie biore do roboty.... Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Kozik Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Hej... tylko przed jazda nie zapomnij zakrecic nakretke na oske koła !!!!Swietna robota... SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2004 pieknie...a ten zacisk...mmm...cudownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2004 http://smsnet.pl/~viperpl/nowe.rar ----> dla chetnych zrobilem taka mala paczuszke fotek. Prace 3 weekendów. Przy dokokonczeniu na tip top nastepnych stylizacji dam next paczke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruffneck Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2004 sliczne naprawdepolerka swietnie wyglada na kazdym moto :)pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ares Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2004 8O 8O 8O :) :) :) Gratuluje cierpliwości :arrow: :arrow: :arrow: efekt zajebisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TWISTER Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Bardzo łądnie :) :) :) , ale jak tak sobie myśle to ty musisz ładnie się stresować podczas jazdy, żeby jakiś kamień z pod koła nie odskoczył i nie porysował czegoś. Ja jak bym włożył tyle pracy w moje moto i bym się przewrucił to chyba bym sie zapłakał :cry: lub pochlastał :mrgreen: Cytuj https://www.szkolaexpert.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Stresowal podczas jazdy ?? a skąd! :) smigam na totalnym luzie, i nie uwazam na ecie jak jakis dziadek ktróry zbieral w H. czasu na swoją puszke (po sledziach :PP ). A najlepszą faze czuje na rondach :) przycierajac prawie kolanem o asfalt :) ---> kto widzial ten wie :] , i po polnych drogach kreca sie czasami kola mojego moto. Fakt raz mi sie ecia wyjebala :D tzn ja sie wyjebalem hehe. a bylo tak: przyjechal do mnie koles na 251 i cos tam robilem w jego moto.Po skonczonej robocie koles sie zapytal czy nie dam jemu sie przejechac moja ecia :) no i mialem jemu dac :D ale jakos oddalalem ten zamiar i postanowilem samemu sie przejechac :D akurat tata rozciągnol przelurzacz na podwórku, no i przy zawracaniu z predkoscia moze 3 km/h ? nawet spregla nie puscilem do konca na 1 biegu. najechalem przednim kolelem na ten je*any kabel i runelem hehe razem zmoto na glebe w ulamku sekundy. Cale wszczescie ze udalo mi sie podlozyc noge pod motorek , troszke konczyna bolala :mrgreen: ale .... polamala sie tylko obejma zegarów ---az czerwony sie zrobilem jak to zobaczylem ehhh.., a ial jechac kolega :] co by bylo jak by on wtedy jechal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franki Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Slicznie poprostu slicznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi