bobek8008 Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Witam.Padł mi zacisk od przednigo hamulca.Mam pytanie gdzie moge takowy nabyć,bo na przykład sklep Klasa nie prowadzi sprzedazy zacisków.Powiedziano mi że musze kupic ori.Może pasuje od innego modelu Yamaha.Dziękuje za wszystkie podpowiedzi :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRO-MOTOR Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 http://allegro.pl/listing.php/search?strin...0&change_view=1 Cytuj Serwis, sprzedaż motocykli i samochodów osobowychOstrów Mazowiecka793736001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 co znaczy padł? może pomoze reperaturka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidP Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Poszukaj na Allegro czy ktoś sprzedaje na części takową Yamahę i sprawa powinna się rozwiązać. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi