Rafciux Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 1.Mam pytanie jaki łańcuch do kmx 125,interesuje mnie tylko na zapinka bo nie mam rozkuwacza,może być to łańcuch standardowy wzmocniony ? Czy musi być o ring? Jakiej firmy? D.I.D. Dobra? Co o tym powiecie ? http://www.moto-abc.pl/ze...tar-p-5191.html 2.Mam olej 10w40 czy mogę nim zalać kmx-a? 3.Jaką robić mieszanke do paliwa w kmx-ie 1:50? Olej castrol 2t power1 racing full syntetic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 1. może być 2. może jeśli jest to olej motocyklowy, najlepiej kup motul trans oil 3. masz dozownik, jeśli odłączony 1:50 Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rejdzik Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 (edytowane) Podpinam się pod temat. Moto aprilia rx 125. Moto służy mi do jazdy 20% teren 80% asfalt. Często robię dłuższe trasy rzędu 90 km w jedną stronę. Do tej pory posiadałem łańcuch bezoringowy, ale po 2 tys km wyciągnął się jak majtki niszcząc mi zębatki. Dziwne uczucie gdy się ciągle myśli - czy dojadę ? Zamówiłem już łańcuch x ringowy ze względu na te przebiegi, różnica w cenie ponad 110zł (więcej), pytanie czy dobrze zrobiłem... Edytowane 2 Czerwca 2010 przez rejdzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 bardzo dobrze u mnie jest jeszcze oryginał xringowy 12tys przebiegu , w tym ok 8 w terenie, może był ze 3x smarowany , praktycznie cały czas na sucho lata Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kko Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zamówiłem już łańcuch x ringowy Zamów też nowe zębatki jeśli nie chcesz kolejnego łańcucha dorżnąć równie szybko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rejdzik Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 (edytowane) Czilałt... ;) Po prostu nie napisałem o nowych zębatkach, to temat o łańcuchu. Dzięki za nadgorliwość. Edytowane 3 Czerwca 2010 przez rejdzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HellAxe Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 A można lać do KMX olej Lotos(pół-syntetyk)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 A można lać do KMX olej Lotos(pół-syntetyk)? Już ci odpowiedziałem w jednym temacie. Nie lej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Kolego Motul albo Castrol. Oni się znają na moto i potrafią go przystosować. Reszta to szkoda silnika... :bigrazz: Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rejdzik Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Co powiecie na temat łańcucha xw-ring ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi