Gość psikus89 Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 (edytowane) Witam, Stałem się szczęśliwym posiadaczem Suzuki Tl 1000 S, rocznik 99 :) . Pochodzenie: Belgia, przebieg 34 000 km, oryginalne malowanie, zadbana, gleby nie widziała, prosta! (o co bardzo trudno ostatnio na polskim rynku, wiem coś o tym...), zajebista :biggrin: . Szukałem Hodny VTR 1000F, widziałem tego trochę (jak nie pordzewiała, to strasznie droga, kolejna w ogóle krzywa, już miałem dość), Suzi od razu mnie urzekła :bigrazz: . Z całym szacunkiem, Hondzia przy Suzi jest trochę gejowata (prezencja, dźwięk). Motocykl błaga o odkręcanie mu i o stawianie przodu w góre :) . Mam nadzieję, zę mnie nie zawiedzie :bigrazz: Foto 1 2 3 4 5 6 Edytowane 22 Maja 2010 przez psikus89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
George954rr Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Gratulacje. Oby spisywała sie tak dobrze jak moje R-ka :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Wow. Gratulacje. Jeden z niewielu motocykli które budzą respekt samym wyglądem. :buttrock: I dźwiękiem. :buttrock: VTR1000F przy TL1000 to jak Piróg koło Sylvestra Stallone. :biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goguś Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Fajna sztuka! :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciokrk Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Motocykl piękny... Urzekł mnie wyglądem, chciałbym jeszcze usłyszeć jak chodzi. Szerokiej drogi :) LWG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 No gratulacje. Faktycznie wygląd super i stan przynajmniej ze zdjęc igiełka :) Oby się dobrze sprawowała. Pozdr. F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Chorowałem kiedyś na to moto :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psikus89 Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 VTR1000F przy TL1000 to jak Piróg koło Sylvestra Stallone. :biggrin: Hehe :D , coś w tym na prawdę jest. Dzięki za wszystkie pozytywne opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Etam motocykl to motocykl. Pytanie brzmi czy bedziesz nim jezdzil tak jak by to robil Pirog czy tak jak Stallone :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirty Harry Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Gratulki. Dobrze, że masz już amortyzator skrętu... :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Etam motocykl to motocykl. Pytanie brzmi czy bedziesz nim jezdzil tak jak by to robil Pirog czy tak jak Stallone :biggrin: Znajomek pojechał po winklu TL-ką jak Pudzian i główka ramy pękła. :biggrin: Wczesne TL-ki miały delikatne ramy w tej okolicy, a że silnik pozwala na wieczne gumowania to i wieczne lądowania dobijały ramy na główce. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psikus89 Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Znajomek pojechał po winklu TL-ką jak Pudzian a dupa na tych winklach tancuje na prawo i lewo :biggrin: . cos czuje ze naped i opony to bedzie regularny wydatek od teraz :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Urok V2 - moment obrotowy kiedy chcesz. :buttrock: A nawet wtedy kiedy nie chcesz. :biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 No ten dźwięk V1000 da się czuć z daleka... Ale uważaj z tą ramą bo coś w tym jest. Suzuki z tym miało trochę słabość, ale to zależy od jazdy, mi mówili że w Gsrach pęka i faktycznie można znaleźć na allegro. Ale kilka razy zdażyło mi się mocno spaść i odpukać, narazie ok. Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi