kfazimotor Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Witam, kolega jest na kupnie i rozgląda się mierząc w modele z tematu. raczej wersje owiewkowe, raczej młodsze chyba że źródło sprawdzone i dobrze weryfikowalne. Za wszelkie podpowiedzi i cynki będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefir/1989 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Cześć ja ostatnio kupiłem fazera zrobiłem dopiero parę km ale motocykl jest świetny a po drugie lekki przy moich 64 kilo wagi odpowiedni a i jeszcze jak poszukasz w necie to jest wiele dobrych opinii na temat tego moto pzdr Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfazimotor Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 No tak. Dzięki. Ja wiem co to za motocykle są i nie jest to temat na zasadzie "doradźcie co wybrać". Te trzy modele spełniają przyjete założenia i temat ma charakter łowienia okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zimny13 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 (edytowane) http://moto.allegro.pl/item1045922976_band...sza_oferte.html Dorzuć tysiąca i ciesz się z jazdy. Moto naprawdę godne polecenia! Nie handluję motocyklami i nie chcę kogoś na minę wprowadzić. Jeżeli masz lepszą ofertę to dzwoń i powiedz. Jeżeli za drogo pokaż podobną ofertę. Edytowane 21 Maja 2010 przez zimny13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sihaja Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 http://moto.allegro.pl/item1045922976_band...sza_oferte.html Dorzuć tysiąca i ciesz się z jazdy. Moto naprawdę godne polecenia! Hej, Tak się składa, że szukam Bandita dla brata. Jeśli kolega nie skorzysta... ;) Cytuj Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zimny13 Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Zapraszam na oględziny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [email protected] Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 (edytowane) No ciekawy ten bandyta cena dobra, rocznik też. A co do tematu to, to będzie twój pierwszy moto. Edytowane 22 Maja 2010 przez [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HondaWawa Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Mój znajomy sprzedaje : http://allegro.pl/item1047993462_honda_hor...0_warszawa.html co prawda golas, ale generalnie dobry sprzęcik w oryginalnym lakierze, cena jest do zbicia bez problemu pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Kolega sprzedaje starszego FZSa 600 (tego na kwadratowych lampach) Chłopak raz się nim szlifnął (w czerwcu tamtego roku), w jego posiadaniu chyba od 3 lat. Generalnie motocykl w żadnym stopniu nie katowany i baaardzo mało używany. Kolor srebrny, wydech akcesoryjny, opona z tylu ok, przód o ile pamiętam nie był już za bogaty, zawieszenie zrobione olej w silniku i filtr też był wymieniany. Jeździł nim baaardzo mało w te 3 lata to nawet nie 5k km i spokojnie. Jakby ktoś był zainteresowany to na pw zapraszam podam namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfazimotor Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Witam, dzien po tym jak zalozylem ten watek, kolega wszedl w posiadanie bandyty spelniajacego zalozenia. Dziekuje wiec wszystkim ktorzy chcieli tu pomoc. Temat do zamkniecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrówa Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 (edytowane) Jeżeli sprawa jeszcze aktualna to polecam: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1968854 Ręczę za przebieg i stan! Edytowane 30 Maja 2010 przez Mrówa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumet Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Z cena mozna sie godac Honda CB 600S Horneta z owiewkami http://otomoto.pl/honda-cb-600-s-hornet-M1991826.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi