JaceG Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 No ja to się wybiorę ale czy moja drużyna drugi raz na ten sam zlot w jednym sezonie da się namówić to nie wiem. pozdro. Da się namówić.. I już nawet nowe okulary są, więc można lecieć :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavsonik Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Witam. W najbliższą niedziele ktoś gdzieś wyrusza?? Są jakieś plany, propozycje?? Z chęcią Marysia i ja gdzieś sobie byśmy popyrkali motórami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Witam. W najbliższą niedziele ktoś gdzieś wyrusza?? Są jakieś plany, propozycje?? Z chęcią Marysia i ja gdzieś sobie byśmy popyrkali motórami. Kolega Volki proponuje niedzielna jazde dwa posty nizej, a Ty sie tutaj pytasz... no 'nieprzytomny' Pavson :icon_razz: BTW: Kupiles juz sobie motocykiela? :crossy: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTIMAX1 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 ARTI DASZ RADE :crossy: CO ZTWOJA SIŁA PRZEKONYWANIA HAHAHAHAHA PS JAK POSZEDEŁ CI WYPAD NA 4X4 POD CHEŁMEM???? Spoko. Myślałem że będzie gorzej. Zajęliśmy 9 miejsce na 12 sklasyfikowanych --- w debiucie. hehehehehehe Da się namówić.. I już nawet nowe okulary są, więc można lecieć :P Kacper mi motóra do Parczewa zabrał to miej na nich oko, żeby nie trzeba było z jakiegos lombardu odbierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTIMAX1 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 kto do Liwu się wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 A o co dokładniej chodzi?? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaceG Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 kto do Liwu się wybiera? No dobra, namówiłeś mnie. A, sorry, zapomniałem ponarzekać i udać inteligentnego, więc: (narzekania) -kiedy ten zlot i dlaczego akurat za tydzień; -a dlaczego tak drogo, przecież tam nie ma nic fajnego; -a pogoda ma być do d...; -słyszałem, ktoś tam mi mówił że 7 lat temu było do bani; (teraz yntelygentnie) -ponieważ -de facto -natomiast P.S. Kto ma i chce jechać pojedzie (no chyba ze mu szadołki nie zrobią ;P) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTIMAX1 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 A o co dokładniej chodzi?? ;] A CHODZI O GRYF PARTY W LIWIE.http://www.gryf.riders.pl/index.php?lang=pl&gr=1&id=9&idp=8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JURASKI Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 A CHODZI O GRYF PARTY W LIWIE.http://www.gryf.riders.pl/index.php?lang=pl&gr=1&id=9&idp=8 no fajnie sie zapowiada i miejsce ciekawe - jak tylko poskładam sprzeciora to w droge !!!! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavsonik Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Halo chłopczaki i dziołchy żyjecie po zimie?? Za oknem istne lato już mamy :D co jutro porabiacie? Może gdzieś wspólnie się wybierzemy? Trzeba polatać:) Ja jutro bedę startował z kocka wiec dojazd moze mi troszke czasu zająć. Piszcie dzwoncie do zobaczyska hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 WitamŁadna pogoda więc można by zrobić kiedyś tu jakaś fajną niedzielną traskę.Rok temu na jesieni z Juraskim i Merhem śmigneliśmy sobie w dość ciekawą trasę w świętokrzyskie.Drogi w 90 % bardzo fajne i ciekawe.Odwiedziliśmy Krzyż topór i Św krzyż (wdrapalismy się ledwo żywi ;])Można by tak jak rok tenu zebrać fajną grupę i polatac.Albo zrobić trasę w Świętokrzyskie albo Roztocze, znam tak kilka dość ciekawych miejsc. Drogi umiarkowanie dobre no i dużo lasów i spokój ;) A to foty sprzed roku ze świętokrzyskich.Świętokrzyskie jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick63 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Hej,Ja jestem za, mozna by było cos zorganizować na 10 bo 17 chyba większość wybier się na JG, w tym i ja zamierzam się tam pojawić (podobno straszne korki ale nigdy nie byłem i chcę tam pojechać). Od dawna myślałem o jakiejś trasce na kilka sprzętów ale albo nie było czasu albo innym nie pasowało wieć jakby coś się wykroiło na najbliższą niedzielę to jadę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Witam, Dobrze, ze poszło info na maila. Dorzucone parę PLN. Będę śledził kto w okolicach Tarnowa będzie "dilerem" :) Podro Jeżeli będzie pogoda to raczej w grę wchodzi 17 kw, bo tydzień pzred i po mam zajęcia.W lejusa jakby ktoś był chętny to jadę chyba na rozpoczęcie do Bochni pod Krakowem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick63 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 A to szkoda ba ja akurat 17 wybieram sie na JG (mam nadzieje ze pogoda bedzie ladna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilwizard Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 A w tą sobotę znaczy jutro, wybiera się ktoś na otwarcie do wawy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi