.smoku. Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 witam ;) dzieki za fajny wypad :> tu sa moje fotki: http://picasaweb.google.pl/drsmoku69/Podlasie060610# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTIMAX1 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 wyjazd super, foty też. Ale kiedy ich tyle napykaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Siema, wyjazd był super i trzeba organizować więcej takich :D Zdjęcia też fajne ale niecierpliwie czekam na te od Aftysa i Merha tak więc wrzucajcie koledzy ;] P.S W trakcie wyjazdy pobiłem swoje dwa rekordy na tym motocyklu, pierwszy to prędkości bo rozpędziłem się do 150 km/h :D ale miałem jeszcze troszeczkę miejsca na budziku przed szatanem ;P a drugi to spalania bo po przekalkulowaniu wszystkiego wyszło mi 5,5l/100km i przy prędkościach przekraczających paczkę przez większość czasu i tej pojemności singla uważam to za dobry wynik ;] Silnik zdrowy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Kilka fotek ode mnie. Wycieczka zdjęcia Wyjazd się podobał, wątroba jeszcze zyke ;] Szkoda tylko że jakieś łobuzy wieżę zaje...li ;] Stand dróg dużo lepszy niż w okolicach lublina, tylko jeżdzić. Pozdrp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Kilka fotek ode mnie. [...] ...widze, ze zabraklo odwaznych, zeby do wnetrza bunkrow wejsc :icon_razz: :biggrin: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 ...widze, ze zabraklo odwaznych, zeby do wnetrza bunkrow wejsc :icon_razz: :biggrin: Jak to nie było ;] Łaziliśmy po bunkrach ale poza zeschłymi kupami i smrodem gorszym niż w szalecie miejskim nie ma nic ciekawego ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Jak to nie było ;] Łaziliśmy po bunkrach [...] No to gdzie sa fotki? :smile: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JURASKI Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 (edytowane) :eek: No to gdzie sa fotki? :smile: ALE PROSZE BARDZO SA FOTY Z BUNKRÓW :buttrock: .POZDRAWIAM WSZYSTKICH. WYPAD I OWSZEM BYŁ UDANY. PISZCIE KIEDY NASTEPNY JA SIE PISZE W CIEMNO :biggrin: SORKI COSIK NIE MOGE WKLEIC FOTEK WYSLE NA PRIW. [email protected] Edytowane 11 Czerwca 2010 przez JURASKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 :eek: ALE PROSZE BARDZO SA FOTY Z BUNKRÓW [...] Dziekujemy bardzo, ale gdzie sa? :biggrin: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 moje zdjecia wdziałem tylko raz.pozyczyłem aparat i zdjec wiecej nie zobaczyłem bo "przypadkiem" zostały usuniete. WSZYSTKIE. :evil: a były takze fakty niewtajemniczonym nieznane ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTIMAX1 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 A ja znowu dałem ciała po całości. Jako że na forum nie szykował się żaden wypadzik, postanowiłem wziąć stery w swoje ręce heheheheh. Kilka telefonów i jest fajna grupa gotowa do drogi. Termin ustalony - sobota 10 rano. I pojechaliśmy na zlot do BIŁGORAJA który ma się odbyć za trzy tygodnie heheheheheh.Staneliśmy pod bramą a tam pusto,szaro i trawa chyba z metr wysokości. więc chcąc nie chcąc musieliśmy zmienić plan i polataliśmy po Roztoczu na koniec zawijając jeszcze nad Piaseczno.I w sumie zamiast fajnego zlotu wyszła fajna wycieczka, uczestnicy w sile 6 osób bardzo zadowoleni hahaha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 arti....a wybieracie sie na biłgoraj? jesli tak to dawaj znac. z tą ekipa co ostatnio z checia bym zawitał w biłgoraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 (edytowane) Też bardzo chętnie bym pojechał do Biłgoraja ale jak widzę ile sobie krzyczą za wjazd to mi ręce opadają... Goście od Woodstock Rally krzyczą sobie symboliczną darowiznę i dają o wiele więcej jeśli patrzeć na to gdzie jest zlot. http://forum.motocyklistow.pl/Woodstock-Ra...08-t131893.html Przeczytajcie temat i zacznijcie się zastanawiać bo ja chyba się tam wybiorę, przydadzą mi się jakieś wakacje w tym roku żeby zachlać pajdę i poskakać pod sceną ;P Myślcie nad tym a ja i tak rzucę temat z dwa tygodnie przed kto jedzie z lubelskiego. Edytowane 15 Czerwca 2010 przez Hipolit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTIMAX1 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 No ja to się wybiorę ale czy moja drużyna drugi raz na ten sam zlot w jednym sezonie da się namówić to nie wiem. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JURASKI Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 No ja to się wybiorę ale czy moja drużyna drugi raz na ten sam zlot w jednym sezonie da się namówić to nie wiem. pozdro. ARTI DASZ RADE :crossy: CO ZTWOJA SIŁA PRZEKONYWANIA HAHAHAHAHA PS JAK POSZEDEŁ CI WYPAD NA 4X4 POD CHEŁMEM???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi