rafał 84 Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Może ktoś napisać co i gdzie mniej więcej będziemy zwiedzali? Mi osobiście 9 czy 6 nie robi różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 (edytowane) Może ktoś napisać co i gdzie mniej więcej będziemy zwiedzali? Mi osobiście 9 czy 6 nie robi różnicy. Pierwszy post Aftysa w temacie/5 post w temacie. P.S Załatwiłem sobie że w następny dzień po trasie nie będę musiał iść do pracy wiec bez przypału mogę jechać o 9 :D Edytowane 28 Maja 2010 przez Hipolit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafał 84 Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 (edytowane) Pierwszy post Aftysa w temacie/5 post w temacie. P.S Załatwiłem sobie że w następny dzień po trasie nie będę musiał iść do pracy wiec bez przypału mogę jechać o 9 :D Ok. Dzięki, nie wiedziałem że tak sztywno obowiązuje ta trasa :wink: W takim razie pozostaje liczyć na dobrą pogodę 3 i do zobaczenia o 9 na stacji paliwowej pod Lubartowem :buttrock: Pozdro. Edytowane 28 Maja 2010 przez rafał 84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franklin Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 12h?! wg google, trasę przepisowo można pokonać w niecałe 6h - chyba nie macie zamiaru co godzinę zatrzymywać się na godzinę?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 12h?! wg google, trasę przepisowo można pokonać w niecałe 6h - chyba nie macie zamiaru co godzinę zatrzymywać się na godzinę?! nie panikuj ;] 12 godz to z dużym zapasem, więc i pewnie 10 starczy Po drodze jest kilka na serio fajnych miejscówek gdzie warto sie zatrzymać, połazic, walnąć się na tarwcę nad bugiem i odpocząć. Na tym właśnie polega turystyka motocyklowa ;] Ja tak jak pisałem wcześniej bedę gotowy o 9 i będę na lotosie. Kto chce to jedzie, a komu nie podoba się trasa itd to namawiał nie będę ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Dokładnie tak, ja też chcę pojechać turystycznie i bez ciśnienia i tak jak Aftys pisze jak się komuś założenia wyprawy nie podobają to wiadomo... Będę przed dziewiątą na stacji razem z Peterrem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Ale spamujecie ;d ja tez sie pisze, moze nawet z Księżną sie wybiore:) jest jakis cpn po drodze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Ale [...] jest jakis cpn po drodze ? No nie mow, ze CBF'ka 300km bez tankowania nie przejedziesz... :biggrin: BTW: Nie chce przynudzac, ale prognozy na czwartek nie sa zbyt optymistyczne. Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Właśnie jeśli pogoda będzie z lekkim zachmurzeniem to ja mogę jechać, jestem na to przygotowany na jakieś przelotne mżawki. Ale co robimy jeśli będzie padać? W razie niesprzyjających warunków pogodowych przekładamy wypad na niedziele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafał 84 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Właśnie jeśli pogoda będzie z lekkim zachmurzeniem to ja mogę jechać, jestem na to przygotowany na jakieś przelotne mżawki. Ale co robimy jeśli będzie padać? W razie niesprzyjających warunków pogodowych przekładamy wypad na niedziele? Jeśli będzie padało lub mżawka to ja odpadam. W niedzielę pracuje więc nie mam możliwości. Jednak mam nadzieję, że sie poprawi pogoda :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 [...]przekładamy wypad na niedziele? Obserwujac bacznie prognozy pogody zastanawiam sie czy to nie jest rozsadna propozycja. Co na to grono zainteresowanych? R. :wink: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 nigdzie nie jedziemy.przynajmniej ja nie. jutro bedzie to samo co i dzis. i tak chyba jeszcze długo :[ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Jutro ma być gorzej jak dziś. Jestem raczej człowiekiem umysłu i w cuda nie wierze że prognozy będą na opak. ;] Rano o 6 kończę prace. Jak będzie pochmurno i mokro to dupsko pod kołdrę kładę ;] Co do niedzieli to mi pasuję i mogę nawet o 8 startować ;] pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 [...]Jestem raczej człowiekiem umysłu [...] 'Złota myśl' - Aftys :icon_mrgreen: ...trzeba monitorowac prognozy. W koncu musi byc lepiej. Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 odwieczne prawo mowi: nic nie planuj! a w szczegolnosci nie wyjazdy motocyklowe. zawsze cos sprawi ,ze plan sie nie powiedzie :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi