Robert Michalak Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Ja polecam http://www.rejestrmotocykli.pl/Zarejestrowałem (zgłosiłem do bazy) swoje moto i naklejka już jest przyklejona.Mam nadzieję "straszy" amatorów cudzej własności :P LwG :buttrock:Myślicie, że montowanie lokalizacji gps, jest jakimś rozwiązaniem? Ktoś korzysta? Macie jakieś dowiadczenia?Ja nie korzystałem z takiego rozwiązania lecz znam takich.Po pierwsze musisz pilnować stanu naładowania akumulatora, który potrafi się skończyć jeśli nie często jeździsz lub masz słabe ładowanie.po drugie trzeba opłacać co miesiąc abonament w wysokości zazwyczaj 50zł. za nadzór nad maszyną. LwG :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romek125 Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 A kto tą baze weryfikuje skoro nie współpracujesz z policją ? Ktoś zrobi kawał i wpisze czyjeś moto dla jaj a później właściciel będzie miał problem a w ogóle masz zgode na taką publikacje i co to za rekomendacja przez naszą klasę która dawno upadła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marfeusz Opublikowano 5 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 A kto tą baze weryfikuje skoro nie współpracujesz z policją ? Ktoś zrobi kawał i wpisze czyjeś moto dla jaj a później właściciel będzie miał problem a w ogóle masz zgode na taką publikacje i co to za rekomendacja przez naszą klasę która dawno upadła ? Romek125: odpowiadając Tobie na pytaniaKto weryfikuje zgłoszenia?Nie istnieje coś takiego jak weryfikacja zgłoszenia. To tak jakbyś oglądał ogłoszenia na portalu i sam nie masz 100% pewności czy auto faktycznie należy do właściciela. Jesteśmy społecznością motocyklową i raczej rzadko zdarza się aby kolega koledze zrobił kawał i zgłosił jego motocykl jako kradziony. Natomiast jeśli dojdzie do takiej sytuacji, należy nas o tym poinformować aby usunąć wpis, a w przypadku postępowania sądowego, na wniosek organu ścigania udostępniamy adres IP z którego zostało wysłane zgłoszenie.Zgoda na publikacje (czytaj regulamin bazy) Czy współpracuję z policją?Jeszcze nie uczyniłem takiego kroku aby z nimi oficjalnie współpracować i jakoś nie czuję takiej potrzeby. Rekomendacja nk.plW 2011 otrzymałem ją jako zweryfikowana strona mogąca być zaliczona do profili oficjalnych, a portal ten nie upadł, tylko został przejęty przez grupę onet.pl w sumie większość czasu spędzamy na fb.com/skradzionymotocykl Myślę że wystarczająco rozwiałem Twoje wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 W zasadzie to żadnych wątpliwości nie rozwiałeś. Jeśli każdy może sobie zgłosić to kiedyś w końcu dojdzie do sytuacji, gdzie zawiść popchnie kogoś do głupiego żartu. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Rekomendacja nk.pl :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi