nazgul Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Kupiłem sobie wreszcie XJ900 Diversion. Mówię Wam Cacko że hohoho. :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Gratulecje :) Jak możesz to wrzuć zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obszarnik Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2004 A jednak, :) gratuluję, XJ-ki to świetne maszyny :) . Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Gratulujea czy moglbys powiedziec ktory rocznik i ile zaplaciles?pozdrawiam Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazgul Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 rocznik 1998, pierwszy właściciel - kupił go w salonie w Polsce, przejechane 6900 km, cena 17900nie wiem jak wrzucić zdjęcia :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 To smialo mozna powiedziec ze masz nowe moto, dopiero co dotarte :-)czekam na zdjeciapozdrawiam Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 gratuluje :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazgul Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 dzięki :smile2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaryPL Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 nazdjecia-nacisnij przycisk odpowiedz ii pojawi sie stronka nadole jest napis dodaj zalacznik,i wtedy wybierasz zdjecie ze swojego kompa i i dodajesz...proste jak swinski ogon.... :) -powodzeniaps.gratuluje moto :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomassoo Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Witam!! I gratuluje nowej maszyny. :) :) Mam nadzieje, że Cię nigdy nie zawiedzie.Poprzedni właściciel był chyba fanem trzymania moto w garażu, że nakręcił taki kolosalny przebieg. Mnie 7 tyś zajmuje maksymalnie 4 miesiące.Fajnie, że przybywa ludzi z Gdańska :) .Pozdrawiam i do zobaczenia na mieście :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2004 ładna maszyna - też się do takiej szykowałem, ale od zawsze chciałem mieć coś podobnego do ściga, ale kto wie, może następny motor to będzie.... :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2004 ładna maszyna - też się do takiej szykowałem, ale od zawsze chciałem mieć coś podobnego do ściga, ale kto wie, może następny motor to będzie.... :oops: gratuluje nowej maszyny..do kollector: a GSX600F nie jest podobny do sciga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2004 podobny jest, a i osiągi ma niczego sobie!Cieszę się min bardzo ale to bardzo! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi