bartekdgr Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 EditZnak ma być na literce A krzywki do dołu i kropki na zębatce rozrządu mają sie pokrywać. Miedzy literka A i t jest niewielka różnica ,lecz na znaku t moto nie wkreca sie na obroty. Do tego miałem uszkodzony moduł miał iskre ale nie w tym momencie co powinien . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio55 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Witam Odświeże temat bo jak kolega wyżej napisał "jestem szcześliwym posiadaczem rivera" :biggrin: i poszukuje rozrusznika na necie cokolwiek jak sie pojawi to znika szybciej jak zostało wystawione. Chciałem zregenerować ale w starym wałku wyrwało mi 2 zęby i cały misterny plan w pizdu. I mam pytanie czy ktos z was ma rozrusznik albo wie gdzie go znajdę, albo nawet stary rozrusznik żebym mógł go zregenerować. Z góry dzięki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Słowami klasyka... "... mam 2 wiadomości... o to chodzi, że obie są złe..." Nowych części nie ma i nie będzie...tylko z 2 lub 3 ręki na ebay-u..., cokolwiek się stanie w silniku.. tylko szrot może uratować( znaczy oddanie na szrot...)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal19885 Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Części pasują od innych motocykli. Wystarczy poszukać.Sprzęgło rozrusznika KTM 584.40.026.000Rozrusznik Piaggio X9 po dorobieniu adaptera. Cytuj http://www.kredytbialystok.pl/Kredyt hipoteczny, mieszkaniowy, ubezpieczenia. Na zakup mieszkania, budowę domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlecki Opublikowano 30 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Cześć, Odgrzebuję temat, ponieważ mam możliwość kupienia River 600 bez rozrusznika, dekla z alternatorem i koła pośredniego za naprawdę niewielkie pieniądze (relatywnie). Moto trochę stało, bo nikt się go nie czepiał, ale pytanie czy warto się w coś takiego pchać. Czy za kwotę około 1tys da się dokupić części, o których wspomniałem ? Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 (edytowane) Sorki, że teraz piszę, ale przeczytaj moją odpowiedź wyżej, części nie ma i nie będzie- tylko ebay...jak już... Pozdr. Edytowane 10 Grudnia 2019 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revlimiter Opublikowano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Witam,jestem szczęśliwym posiadaczem (jak na razie ) Rivera 600.Mam do Was pytanko, moglibyście mi powiedzieć jakie są różnice między River 500 a 600 oprócz pojemności? Na necie krąży dużo danych technicznych tych maszyn i na każdej stronie się one różnią.Ma ktoś z Was może realne dane tych maszyn i spis różnic między nimi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi