krzyku Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Witam. Po 5 nieudanych próbach kupna moto w Polsce, zadzwoniłem do znajomego w Irlandii i oto kupiłem swoją wymarzoną zx7 . Moto zajebiście mi się podoba, jak na ten rocznik bardzo dobrze utrzymane. Marka: Kawasaki Model: ZX-7R Pojemność: 750 Rocznik: 1996 Kolor: Zielony :) Przebieg: 56k Trzeba tylko uszczelniacze wymienić i gaźniki do regulacji. foty: http://bikepics.com/members/krzyku/96zx7r/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 zajebista maszyna! Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Moje nie spełnione marzenie :) Motocykl ma tyle lat a nadal atrakcyjnie wygląda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whistler26 Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 gratki :clap: ogladalem jakis program ostatnio, ktory byl poswiecony temu moto. Zachwalalii za niski srode ciezkosci i ogolnie zachwalali za swietne prowadzenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmucik Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Super motocykl :lalag: To kultowy sport Kawasaki :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi