tmi Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Ze swojej strony do słabszych sprzętów mogę polecić opony firmy Maxxis model Promaxx, dla GS'a, CB, GPZ'ty i innych jeśli są rozmiary. Opony tanie, dobrej jakości, dobrze trzymają, firma znana, produkują bardziej sportowe modele jak np. SuperMaxx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 (edytowane) Ze swojej strony do słabszych sprzętów mogę polecić opony firmy Maxxis model Promaxx, dla GS'a, CB, GPZ'ty i innych jeśli są rozmiary. Opony tanie, dobrej jakości, dobrze trzymają, firma znana, produkują bardziej sportowe modele jak np. SuperMaxx. Da rade zejsc na nich na kolano. Tylko szybko sie domykaja - co Krzywer ma duzo do powiedzenia :) Edytowane 18 Lipca 2010 przez jimi11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 (edytowane) Da rade zejsc na nich na kolano. Tylko szybko sie domykaja - co Krzywer ma duzo do powiedzenia :) A ma :) Mam maxxis promaxx z tyłu. Ostatnio na lubelskim torze jadąc "na kolanie" ni z gruchy ni z pietruchy gleba. Ich profil jest dość łagodny, więc podejrzewam, że mogłem za słabo otworzyć się "z biodra" i po prostu za mocno złożyłem moto - wyjechałem poza skalę :bigrazz: . Natomiast do jazdy po mieście złego słowa nie powiem. Edytowane 18 Lipca 2010 przez krzywer Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi