tornowodwor Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Witam! Mam przyjemność zaprosić wszystkich chętnych na treningi i doskonalenie jazdy motocyklem, organizowane na terenie lotniska Nowodwór (pow. Ryki, woj. lubelskie). Na wspomnianym obiekcie zaplanowaliśmy trasę toru wyścigowego, który będzie liczył dokładnie 3800m długości i 10m szerokości. Normalnie trasa lotniska posiada 30m szerokości, co daje nam spore możliwości wytyczenia dobrej i ciekawej nitki toru. Trasa napewno nie dorówna torowi Poznań, ale nie oznacza to, że impreza będzie mniej udana niż te, podobne w Przeźmierowie. Składa się na to: odmienna, nowa trasa, brak limitu głośności motocykla, podział na grupy względem zaawansowania, NAGRODY (w zależności od liczby uczestników treningu i liczby startujących w wyścigu). Wszystkie dodatkowe informacje na http://nowodwor.pl.tl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 A czy można liczyć na instruktora, który coś podpowie,wytknie błędy czy klasycznie ratuj sie kto może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
docsv Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Witam. Jedno pytanko... Zgodnie z cennikiem 50PLN za jedna sesje oznacza 25 minut jazdy? Może za szybko czytałem, ale wolałbym mieć pewność... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornowodwor Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Są to treningi w rodzaju wyścigów torowych, motocykli sportowych. Nie mówimy tu o szkole bezpiecznej jazdy czy ekonomiki poruszania się po drodze. Nie będzie tam żadnych instruktorów i trenerów za to będą licencjonowani zawodnicy wyścigów motocyklowych, którzy na pewno nie odmówią pomocy innemu motocykliście, który poprosi o poradę na temat techniki jazdy. Umożliwiamy każdemu spragnionemu adrenaliny, rywalizacji i szybkiej jazdy, wzięcia udziału w takiej właśnie zabawie. Nie trzeba się przy tym obawiać o własne prawo jazdy czy kolizje z innym uczestnikiem ruchu... Szeroka trasa, ruch jednokierunkowy, czysty teren wokoło trasy, czynią naszą imprezę bez porównania bezpieczniejszą niż zwykła jazda po ulicy nawet z przepisową prędkością. Nie zapewnimy tak znakomitej nawierzchni i ciekawej trasy jak tor Poznań ale 40% ceny, zabezpieczenie medyczne, bliski dojazd i atmosfera wyścigów motocyklowych wydaje się chyba dobrą ofertą. Co do ceny za cały dzień jazdy 170 przelew 200 na miejscu, start w pojedynczej sesji trwający 25 minut wynosi 50 zł. Jazda dowolna na wyznaczonym pasie dla stuntu 50 zł. Jeszcze raz serdecznie zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornowodwor Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Tak aktualne Zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 To aktualne jutro? Yuby, wybrałeś się? Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Będzie jakiś następny termin podobnej imprezy??? Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 było sporo fotograficznych :biggrin: linki by może jakieś? Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 no i prosze, spodobało się? +50 złotych :evil: Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
77royal Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Byłem jezdziłem. :buttrock: :clap: :notworthy: Bardzo udana impreza. Pogoda jak na zamówienie. Przez cały czas słońce. przyczepności pod dostatkiem. Oby jak najwiecej takich mozliwosci do polatania na moto. Podpisuje sie pod proźba o fotki Byłem jezdziłem. :buttrock: :clap: :notworthy: Bardzo udana impreza. Pogoda jak na zamówienie. Przez cały czas słońce. Oby jak najwiecej takich mozliwosci do polatania na moto. Podpisuje sie pod proźba o fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornowodwor Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Witam! Ponownie zapraszam wszystkich na treningi, organizowane na wytyczonym torze, na terenie lotniska "Nowodwór" (gmina Ułęż, pow. Ryki, woj. lubelskie). Impreza odbędzie się 13 czerwca 2010r (niedziela). Wszystkie dodatkowe informacje (są też zdjęcia i video z ostatniej edycji) na http://nowodwor.pl.tl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plooscva Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Niech no ktoś na wszelki wypad pogodę zamówi na 13-go! Mam zamiar nieco asfaltu na pirelki ponawijać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plooscva Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Ale cena to teraz zaporowa, 250zł to już o 50zł drożej niż ostatnio. Może narobiliście za dużego bałaganu i się nie zbilansowało :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Ale cena to teraz zaporowa, 250zł to już o 50zł drożej niż ostatnio. fakt, 50 zł to prawie bak paliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 cena zachęca, więc powinniście wprowadzić kolejność zgłoszeń żeby tłoku nie było :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi