Aaron Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Stało się!!!Kupiłem Virówkę 750!!!!Jest super i ma gadane...Przy okazji serdeczne pozdrowienia dla Daniela i jego ojca z Kutna!!!Solidne chłopaki! Mają ręke do moto jak nikt! Nie wiem czy mogę podać namiar ( administrator? ).Moto jest w takim stanie że nie wiem jak to się robi żeby 9 lat nie zostawiło śladu...Może w Belgii robią to inaczej? Do zobaczenia na trasie!!! Aaron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz M. Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2004 No to składam gratulacje!Niech dobrze ci służy(a na pewno będzie).Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aaron Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Dzięki Mario!!!To prawdziwy cud!!!Mam moto jakie sobie wyśniłem!!! Nie jestem w stanie opisać szczęścia!!! :) :) :) :) :D :D :D :D :D :D :D Ponieważ dopiero zaczynam swoją przygodę będę wdzięczny za wszelką pomoc!!!Teraz bujam się po parkingu...przed zarejestrowaniem...i czuje wirówkę jak spaceer w kapciach!A jak gada.........( nie ma wolnych wydechów....) Tutto oryginale!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2004 .........( nie ma wolnych wydechów....) Tutto oryginale!!!!! Przerób je, to dopiero będzie jazda ! Gartulacje zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2004 gratuluje...wielu kilometrow na kolach tego sprzeta zycze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aaron Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Dzięki!!! Dzięki!!!Jest tak piękna że nie mam na myśli jakichkolwiek zmian ....Jest perfekt!!! :) :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noise of death Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Gratrulajce!!!!!!!!!!!!!!! Zapodaj jakies fotki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aaron Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zapodam dzisiaj parę foto...Jak tylko odeśpię nieprzespana noc...Przy okazji znalazłem super stronę!www.viragotech.comDużo cennych informacji!!! Tylko o VIRAGO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polokokt Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2004 WitamGratuluje zakupu, zycze przyjemnej eksploatacji i wielu kilometrow. Co do wydechow to po jakims czasie zmienisz zdanie stwierdzisz ze sa za ciche :) i brak im tego czegos :) Wiem to z autopsji. Moje tez mi sie na poczatku wydawaly ze nie ma lepszych. Ale ostatnio slyszalem na takiej samej wdowce jakies wydechy (niestety szybk przeleciala i nie wem co z nimi bylo zrobione) ale byly poprostu Boskie :) Pozdrawiam i do zobaczyska na trasie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabio Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Gratulki...witam w klubie viagrowców ;-)...dobre maszynki polecam z całego serca...proste i niezawodne...niech służy Ci jak najdłużej...a jak już sie znudzi to zmien na XV1100 ;-)...pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2004 wkoncu jakis superentuzjastyczny post ! : )) witam ja rowniez w gronie Virowkowych 4umowiczow ! Napewno bedzie Ci dlugo i dobrze sluzyc.. Czekam na fotki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZWEJK Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Pozdrawiam jako młodszy brak XV 250 / kolejną Wirówke . Dbaj o nią . Jak będziesz zmieniał na większą to może będę i ja zainteresowany . Tymczasem szerokości i przyczepności Pozdro :lol: :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2004 gratulacje maszynka jest spoko nie bedziesz załował tylko dbaj o nia oleje filtry gazniki zawory na tym nie oszczedzisz a pilnujac tego bedzie ci jezdziała i nic nie mówiła a co do wydechów wypruj je zobaczysz odlot ja tak mam w 1100 no i nie trza nic pisac to trza usłyszec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2004 wypruj je zobaczysz odlot ja tak mam w 1100 no i nie trza nic pisac to trza usłyszecapropo, oryginalny dzwiek virowek z przed 84 roku (te w starej budzie) jest tak swietny ze nie polecam wyprowania niczego z rurek! chodzi o tlumiki ktore przypominaja strzelby rumcajsa, po jednym z kazdej strony :) ale nowoupieczony wlasciciel Virowki ma model z lat '90 tak ze nie kojarze jak to brzmi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aaron Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Tak jak obiecałem, mam przyjemność podzielić sie z wami kilkoma ( na szybko ) zrobionymi fotkami mojej Virówki!!! Juz nie mogę doczekać się rejestracji...i w trasę.Miałem troche obaw co do gabarytów i mocy ale dużo ćwiczę i nie ma z tym żadnego problemu!!!!Prowadzi się bardzo stabilnie i z charakterem...Gaz reaguje na milimetrowe ruchy!!!Polecam wszystkim Virówki ( szczególnie 750....) Pozdrawiam i dziękuje jeszcze raz wszystkim "nowyn kolegom" za "dobre" słowa.Do zobaczenia!!!Aaron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi