Greg55555 Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Witam mam możliwość kupna kingway yamasaki 2008 r. za 1800zł jednak ma pękniętą osłonkę od silnika , a mianowicie jest mała dziurka i z niej lekko ucieka powietrze i jeszcze minimalnie wycieka olej .... jeździłem motorkiem motor chodzi bardzo dobrze wkręca się na obroty itp jedzie 90 km/h i ma bardzo dużego kopniaka (aż stawia go na świece) . Czy ta usterka jest poważna , i czy wo gule opłaca się go brać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Nowe sprzedaję za ok. 3 tys PLN. :biggrin: Czy warto brać używanego chińczyka? :banghead: Jak chcesz to bierze. Uszkodzenie nie wydaje się być poważnym, pokaż jakieś foto. Jak potrzebujesz to mogę Ci załatwić nową pokrywę bez problemu. :biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Ja bym se darował takie gówno. a ta bezproblemowa świeca to ciekawe jak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 a ta bezproblemowa świeca to ciekawe jak wygląda A normalnie. Chińskie sprzęgło działa w systemie 0-1, więc albo stoisz albo strzał z klamki. :icon_mrgreen: Serio, jeździłem takim Yamasaki 50ccm, ma dość sporo mocy jak na chinola bo 5KM prawie, te same silniki w chopperach i nakedach mają 2,5KM. Yamasaki rwie się na koło z tych 50ccm nawet. Fajnie się tym jeździ, ale jako serwistant znam je od "tej drugiej" strony tak więc - w życiu bym tego nie kupił. :icon_mrgreen: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg55555 Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Skoro znasz je jako "serwisant" to możesz mi powiedzieć co w nim nie tak ?? naprawdę ten motor mi sie podoba :) jeździ się nim jak dla mnie bardzo fajnie . A z tą osłonką to jeżeli z niej wylatuje powietrze nic się nie dzieje ?? i jeszcze naprawdę mógłbyś załatwić tą osłonkę ?? :D i oczywiście za jaką cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Skoro znasz je jako "serwisant" to możesz mi powiedzieć co w nim nie tak ?? Wszystko :D Na serwisie doslownie strach to dotykac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 (edytowane) Zanim pojedziesz gdzieś tym sprzętem dokręć szprychy i wycentruj koła bo w fabryce pewnie zapomnieli jak zwykle. :biggrin: Chyba że poprzedni właściciel już tego dokonał. Z pokrywą nie ma problemu, wrzuć wyraźne foto tej uszkodzonej to będę wiedział co to i ile kosztuje. Edytowane 4 Maja 2010 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg55555 Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Nie mam możliwości zrobienia zdjęcia , nie zrobiłem jak byłem a mieszka on 60 km ode mnie ... a jak np będę nim jeździł na tej dziurce to może coś się stać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi