szparag Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Jeśli zdecydujesz się na rozbiórkę, to zestaw naprawczy w "Larsonie" kosztuje około 70 zł, w jego skład wchodzi tłok oraz komplet "gumek". Ale moim zdaniem, najpierw spróbuj to dobrze odpowietrzyć. A pompy jak nie masz doświadczenia to lepiej nie ruszaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Od kiedy kupiłem pompę próżniową za 150zł na allegro do odpowietrzania hamulców życie stało się prostsze;) Już nie latam ze strzykawkami i innymi duperelami do czyszczenia układu używam po prostu taniego płynu hamulcowego. Słońce mocniej świeci mi nad garażem a ptaki jakoś głośniej śpiewają. W skrócie odlot. Co do problemu to już chyba w tym roku z 5 takich miałem, ktoś wymienił płyn i nie odpowietrzył porządnie pompy albo stanie bąbelek powietrza w jakimś zakamarku i kaplica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucjan12345 Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 poszukam kogoś w okolicy z pąpką próżniową do odpowietrzania i zobaczę jak nie pomoże będę szukał dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 No Jaslo to chyba do Rzeszowa niedaleko, wiec dlaczego nie przejedziesz sie do wueski ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Co 2 warsztat samochodowy ma taka pompę. Co do przyjazdu do mnie to asfalt mi się roztopił i w następnym tygodniu można by się było umówić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucjan12345 Opublikowano 23 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Problem załatwiony. Przytykał się otwór w pompce hamulcowej który wypuszcza ciśnienie do zbiorniczka. Tak czułem że to pompka.. Dzięki za pomoc, temat zamknąć można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi