Gość Marsinus Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Marsinus a ty na jakich jeździszJa mam Michelin Commander, do Dunlopa nie mam jakoś zaufania.Kupiłem Smoczycę z Dunlopami 404 ale chyba jakieś trefne były bo po jednym sezonie tył był goły, a tyłl cały był obsmarkany smugami gumy, nie wiem co było przyczyną ale Dunlopa omijam duuuużum łukiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Marsinus ile ludzi tyle opinii ja miałem w Dragu Dunlopki oryginał zmieniłem dopiero po 27tys i 10latach znowu na Dunlopy i byłem zadowolony Harbuz jak znajdziesz opony z białym pasem poniżej 600zł daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbuz Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Marsinus ile ludzi tyle opinii ja miałem w Dragu Dunlopki oryginał zmieniłem dopiero po 27tys i 10latach znowu na Dunlopy i byłem zadowolony Harbuz jak znajdziesz opony z białym pasem poniżej 600zł daj znać Dunlopy to z pasem za 630 namierzyłem. Znalazłem metzelera za 520. Chyba będę za nim? Jakoś mi ten bieżnik w dunlopie nie leży. Może to i harleyowski pomysł, ale ja już zdecydowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Harbuz też szukałem Metzelera ale nie mogę namierzyć kompletu gdzie to znalazłeś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbuz Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Harbuz też szukałem Metzelera ale nie mogę namierzyć kompletu gdzie to znalazłeś??? Nie jest to komplet, ale jak jest przód to i tył też się może znajdzie?Cena chyba najbardziej atrakcyjna?http://www.oponeo.pl/dane-opony-motocyklowej/metzeler-me-880-marathon-ww-150-80-16-71-h-przod-tl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Niestety tyłu nie ma tam już od dwóch miesięcy i nawet wysłąlem zapytanie indywidualne - na razie brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marsinus Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 (edytowane) Chłopaki jak chcecie to poszukajcie na angielskim e-bay'u Przódhttp://www.ebay.co.u...otorcycle_Parts Tył - pamiętajcie o indeksie Bhttp://www.ebay.co.u...op=15&_osacat=0 Gdyby był problem z transportem do PL to firmy kurierskie wożą paczki za coś koło funta za kilogram :ohmy: Edytowane 14 Stycznia 2013 przez Marsinus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Marsinus brak na ebayu :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marsinus Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Dariow pewnikiem chcesz takie cudo ? Metzeler ME 880 Marathon WW 150/90 B15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUMANOID Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Nie jest to komplet, ale jak jest przód to i tył też się może znajdzie?Cena chyba najbardziej atrakcyjna?http://www.oponeo.pl...6-71-h-przod-tlWitam ,Panowie jak wstawicie oponki z białym krawatem to poproszę o fotkę motocykla.Ciekaw jestem jak czarna venturka będzie wyglądała?.., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 MArsinus też o takich myślałem i szukam juz od momentu jak kupiłem motor i niestety z lepszych (moim zdaniem) opon komplet tylko z Dunlopa, właśnie teraz dostałem odpowiedź z oponeo że Metzelera kompletu brak NUMANOID ja ryzykuję bez przymierzania jak mi się nie spodoba to Ci odsprzedam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbuz Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Motorek w garażu. Cb radio wymontowane do przestrojenia. Żałuję tylko, że dopiero teraz założyłem interkom. Po prostu melodia. Dobrze się złożyło, bo jak ściągnąłem kufer to znalazłem miejsce na syrenę, którą kupiłem wcześniej. Założę tylko alarm, oponę z białym pasem na przód i jestem gotowy do spotkania. :biggrin: Co do opony na tył to mam taką- http://www.motohurt.com/19826,michelin-commander-ii-tl-tt-150-80-r16-77-h.html Numanoid, tak sobie przypominam, że miałeś jakieś foto ze zlotu podrzucić. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 (edytowane) Harbuz to jest dla mnie rozmiar z przodu ? A ceny na tej stronie powaliły mnie na kolana :banghead: Edytowane 14 Stycznia 2013 przez Dariow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbuz Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Harbuz to jest dla mnie rozmiar z przodu ? A ceny na tej stronie powaliły mnie na kolana :banghead: To nie miał być przód :laugh: . Trzeba czytać posty. No chyba,że ja się źle wyraziłem?Dzięki za fotkę, Numanoid. Zajebis...a. :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apach 20 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Witam panowie czy miał ktoś problem z zapowietrzaniem się sprzęgła?.Ja mam tak że jak moto postoi z trzy- cztery tygodnie to muszę odpowietrzyć sprzęgło bo biegi nie wchodzą.Proszę o odpowiedź .Pozdrowienia dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi