Skocz do zawartości

Yamaha Royal Venture, wątek użytkowników

maciejka 750
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

...co może warto docenić zamiast oskarżać moderatora o jakieś niskie pobudki

W tym momencie musze zaprotestowac. Akurat w moim zdaniu ktore zacytowales doceniam to co zrobiles. Widzisz tam gdzies tekst z oskarzeniem ze cos moderator zrobil zle?.Ja stwierdzilem tylko ze dobrze sie stalo ze temat zostal przerzucony do innego dzialu i tyle.

Andrzejku, jak tylko wroce do chaty (teraz jestem w pracy) to przesle Ci instrukcje, harbuz wysylal ale nie wiedziec czemu nie doszla

--

pozdrawiam

Artur Wojtkowski

panowie, proponuję coś na wstrzymanie. forum jest duże: tematów jest mnóstwo, ipo to są działy, aby nowy szukający informacji o kasku nie musiał przeglądać556 tematów o motocyklach, bo akurat może komuś przyszło do głowy zapytać bylegdzie o garnek. wydawało mi się to zawsze jasne

tu jest miejsce na dyskusje o motocyklach, te dotyczące akcesoriów będą - jeślisię pojawią - przenoszone w odpowiedniejsze miejsce. doceńcie z łaski swojej ito, że oprócz 4-5 osób w wątku Waszego motocykla - w odpowiedniejszym miejscuwypowie się setka osób użytkujących inne maszyny. z korzyścią dla osobyszukającej informacji, co może warto docenić zamiast oskarżać moderatora ojakieś niskie pobudki

to samo dotyczy opon czy podnośnika: jest kilka dużych tematów w dziale co, jakkupić - naprawdę zawierają mnóstwo wiedzy i doświadczeń

przy tej okazji zwrócę uwagę na pewne podstawowe zasady porządkowe. dziękuję

jsz

Wszystko fajnie, tylko szkoda, że osoby śledzące ten temat nie otrzymały infogdzie on się teraz znajduje.

Chyba, że np. ja nie potrafię tego odczytać.

Jeżeli mój post odebrałeś jako oskarżenie, to przepraszam, ale spotkałem się ztym o czym pisałem i nie było to przyjemne...

Ze swojej strony, powiem, że mam dwie lewe ręce do komputerów i ciężko mi sięszuka czegokolwiek w necie.

Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie…

2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km

2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500

Napisałem do Gościa, ponieważ wolę mieć oryginał papierowy.

Zobaczymy co mi odpisze.

Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie…

Witam, ja jeszcze raz ponawiam prośbę o instrukcję obsługi VENTURE, może harbuz lub ktoś ma to chętnie bym skorzystał celem przestudiowania i treningu na sucho

Poszło Andrzeju na maila przez Ciebie podanego. Instrukcja którą otrzymałem dzięki uprzejmości harbuza, myślę że nie będzie miał nic przeciwko temu :icon_biggrin:

--

pozdrawiam

Artur Wojtkowski

dzięki

Artur instrukcje otrzymałem ale trochę niewyraźne i tak nic nie czytam

bo zajęty jestem projektowaniem i spawaniem podnośnika hydraulicznego pod ventke ,

a możne Dyzio pozwoli skopiować instrukcje za odpowiednia oplata

Sęk w tym że w necie wszystkie instrukcje to kopie, mniej lub bardziej dokładne. Harbuz taką mi wysłał i taką Tobie przekazałem. Fakt, obrazki są do dupy, prawie nic nie widać ale tekst da się czytać :rolleyes: Jak już Andrzeju wyrzeźbisz ten podnośnik to zapodaj jakieś fotki i koszty, może będziesz drugi robił :biggrin:

Edytowane przez II Artur II

--

pozdrawiam

Artur Wojtkowski

Witam

Sorry,że trochę nie w temat wchodzę :icon_rolleyes: ale od dłuższego czasu poszukuję bez skutku :banghead: chromowanej ozdoby na centralnym kufsze w której znajduje się zamek oraz zamka do kufra bocznego.

Gdyby Ktoś z Was szukał gratów do swej Ventki i natknął by się na te rzeczy bardzo proszę o informację

pozdr

dzięki

Artur instrukcje otrzymałem ale trochę niewyraźne i tak nic nie czytam

bo zajęty jestem projektowaniem i spawaniem podnośnika hydraulicznego podventke ,

a możne Dyzio pozwoli skopiować instrukcje za odpowiednia oplata

Napisałem do Gościa i odpisał mi, że chce 50,- pln za instrukcję.

Zaczął coś ściemniać, potem napisał, że jak chce to do 650 itd.

Napisałem Mu, żeby się gonił, że nie zrobimy biznesa.

Nie rozumiem takich Ludzi, zamawiam instrukcje do XVZ13TF (XVZ1300), a On mipisze że ma i że ma książkę z wpisami od 5 do 7 przeglądów w ASO. Po czym, żeto jest do 650, ale pasuje, ale coś tam znowu.

Poprosiłem o fotki, nie dostałem.

Pytam o odbiór własny, nie odpowiada.

W końcu dostaję jakieś bzdury o które nie pytałem...

Ja robię pas...

Mam instrukcję oryginalną z USA papierową i skan wersji PL od Kolegi z Forum.

Napisałem do Gościa i odpisał mi, że chce 50,- pln za instrukcję.

Zaczął coś ściemniać, potem napisał, że jak chce to do 650 itd.

Napisałem Mu, żeby się gonił, że nie zrobimy biznesa.

Nie rozumiem takich Ludzi, zamawiam instrukcje do XVZ13TF (XVZ1300), a On mipisze że ma i że ma książkę z wpisami od 5 do 7 przeglądów w ASO. Po czym, żeto jest do 650, ale pasuje, ale coś tam znowu.

Poprosiłem o fotki, nie dostałem.

Pytam o odbiór własny, nie odpowiada.

W końcu dostaję jakieś bzdury o które nie pytałem...

Ja robię pas...

Mam instrukcję oryginalną z USA papierową i skan wersji PL od Kolegi z Forum.

Dyzio ja nie wiem, ale dostałem linka od Pitera. Kupiłem za 60 zł plus koszt przesyłki.

Link- http://allegro.pl/show_item.php?item=1991527565.

Co do Andreja to wysłałem ją 2 razy.Jeżeli nie doszła to przykro mi.

Jest to kopia z kopii i chłop robi na tym kasę, bo zdjęcia to ja w orginale nie mogę dojrzeć. :icon_eek:

Panowie, tak się zastanawiałem nad zakupem mocowania na kubek. Takie przykręcane na kierownicę, wiązane. Są w sprzedaży,ale ze skóry. Nie miałbym nic przeciwko skórze, ale paski idą poziomo. Do gmola taki układ pasuję, ale do kierownicy ani troszkę.

Może macie jakieś pomysły? Pzdr.

Edytowane przez harbuz

Ja mam pomysł. Jak mnie chce się pić a jadę Ventką to... włączam prawy kierunkowskaz i zjeżdżam na pielwszy dostepny dla naszego krążownika parking i nie uwierzysz... zsiadam z maszyny, otwieram kufer i wyciągam napój. Następnie go otwieram i piję :biggrin: Sorki Harbuziku za sarkazm ale tak jest bezpieczniej, nie trzeba puszczać kierownicy.

PS. Przyszło światło stopu 48-mio diodowe. Długość 36 cm więc muszę zastosować takie blaszki jak Artur. Będzie fajnie wyglądać. Made in czajna - leżały obok oryginału :biggrin:

Ja mam pomysł. Jak mnie chce się pić a jadę Ventką to... włączam prawy kierunkowskaz i zjeżdżam na pielwszy dostepny dla naszego krążownika parking i nie uwierzysz... zsiadam z maszyny, otwieram kufer i wyciągam napój. Następnie go otwieram i piję :biggrin: Sorki Harbuziku za sarkazm ale tak jest bezpieczniej, nie trzeba puszczać kierownicy.

PS. Przyszło światło stopu 48-mio diodowe. Długość 36 cm więc muszę zastosować takie blaszki jak Artur. Będzie fajnie wyglądać. Made in czajna - leżały obok oryginału :biggrin:

Może i masz rację, ale wyobraź sobie, że jedziemy na zlot po kilka godzin w 5-8 osób. Niech każdemu zachcę się pić to nie dojedziemy za dnia. Wiem, że do bezpiecznych to nie należy, ale zdażają się takie odcinki, że można skorzystać. Przykład, czerwone światło. Zanim zejdziesz otworzysz to już czas jechać.

Taka moja opinia. Pzdr.

W zeszłym roku jechaliśmy w 7 moto na wakacje.Dystans pierwszego dnia do pokonania to ponad 1000km.Stawaliśmy co 250 km na tankowanie ,picie,jedzenie i inne potrzeby.W zupełności wystarczało.Ale jeśli potrzebujesz uchwytu to taki skórzany można przerobić żeby się dało zamocować do kiery.

2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km

2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500

Dyzio ja nie wiem, ale dostałem linka od Pitera. Kupiłem za 60 zł plus koszt przesyłki.

Link- http://allegro.pl/sh...tem=1991527565.

Co do Andreja to wysłałem ją 2 razy.Jeżeli nie doszła to przykro mi.

Jest to kopia z kopii i chłop robi na tym kasę, bo zdjęcia to ja w orginale nie mogę dojrzeć. :icon_eek:

Panowie, tak się zastanawiałem nad zakupem mocowania na kubek. Takie przykręcane na kierownicę, wiązane. Są w sprzedaży,ale ze skóry. Nie miałbym nic przeciwko skórze, ale paski idą poziomo. Do gmola taki układ pasuję, ale do kierownicy ani troszkę.

Może macie jakieś pomysły? Pzdr.

oczywiście jak chcesz , możesz mocowac na kierownicy ale doskonale sprawdza sie przyczepiony do tylnego gmola, spokojnie siegam bez problemu

nawet na swiatłach . jak chcesz zobaczyć to podaj adres wyśle fotki