?ui Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Witam wszystkich. :) Od kilku tygodni jestem właścicielem Y. Venture 1300 2007r. Kupiłem jako idealną od motocyklisty. Chciałbym zapytać czy ktoś jest z moich okolic. Kępno, Ostrów Wlkp. Chciałbym porównać kilka rzeczy bo trochę mnie niepokoją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Witamy nowego Venturowicza :)Pisz, dzwoń, a jak coś, to wsiadaj na swoja Kochankę i autostradą dlako do nas nie masz :)W Pile masz Kolegę z Ventką.Pozdrawiam!Dyzio Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ui Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Cześć. :)Witam wszystkich Venturowców.Od kilku tygodni jestem posiadaczem tak owej maszyny. 2007r. Chciałbym porozmawiać z kimś kto ma doświadczenie w jeździe tym motorem . Są sprawy które odbierają mi przyjemność z jazdy. Proszę o kontakt 698 095 735. Mieszkam w Kępnie. (wielkopolska). Może ktoś jest z okolicy.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruz25 Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Siema :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Chciałbym porozmawiać z kimś kto ma doświadczenie w jeździe tym motorem . Są sprawy które odbierają mi przyjemność z jazdy. Rany Łui to brzmi strasznie pisz co Ciebie i Twój motocykl boli może jakoś pomożemy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodi Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Witam koledzyDziękuje za sugestie i pomoc w stworzeniu dodatkowej lampy stop. Stworzyłem coś takiego czyli STOP oraz światłą pozycyjne i kierunki. Jeśli ktoś będzie zainteresowany aby coś takiego samego zrobić służę pomocą i radą . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Young_80 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 (edytowane) Witam.Jaki model oponki polecacie na przód? Tył mam D404 i zawsze na takich śmigałem.Polecacie jakiś warsztat w okolicach Tarnowskich Gór, Jaworzna ,Katowic? Edytowane 23 Czerwca 2016 przez Young_80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Serwis proponuje tu http://www.motoatom.pl/kontakt.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekopo Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Cześć Wszystkim.Wczoraj stałem się szczęśliwym posiadaczem Ventury z 2005r.Tak że będzie jedna czarnula więcej śmigała po śląsku. Widzę że tu niezła kopalnia wiedzy na temat tego modelu.Przy okazji mam 2 pytania:1. Czy świst silnika podczas przyspieszania to norma???( w v-starze takiego dźwięku nie było)2. Może ktoś chce odsprzedać oryginalne nie wiercone wydechy??( mam BUB są fajne ale na wyprawy chciał bym mieć oryginały.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldwing 30 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Witam.Posiadam Venture XVZ 1200 84r.Czy ktoś może udzielić mi informacji ile oleju wlać do lag?Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka 750 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zamieszczę jakieś bliższe informacje, które znalazłem:HARMONOGRAM AMERICAN DAY#611:00 Oficjalne otwarcie11:00 Wyjazd na Mazovia Run12:45 Pokaz palenia gumy13.00 Koncert Artur Temczuk14:30 Pokaz klubu Lowrider Polska15:00 Prezentacja uczestników konkursu Mini Miss Pin-up15:00 Powrót z Mazovia Run15:15 Koncert Singin' Birds16:30 Parada - przejazd ulicami Warszawy17:30 Pokaz palenia gumy18:00 Rozstrzygnięcie konkursu Mini Miss18:10 Pokaz/lekcja tańca (Marek Gozdecki)18:30 Koncert Jerry's Fingers20:00 Fire Show w wykonaniu Psychodolls20:15 Pokaz burleski Pin Up Candy20:25 Rozstrzygnięcie konkursu Best Bike i Best Car20:35 Koncert Blueberry Hill21:50 Pokaz burleski Pin Up Candy22.00 Fire Show w wykonaniu PsychodollsMoże się ktoś wybierze ? Ja będęWjazd: 10zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristofer MKM Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Cześć Wszystkim.Wczoraj stałem się szczęśliwym posiadaczem Ventury z 2005r.Tak że będzie jedna czarnula więcej śmigała po śląsku. Widzę że tu niezła kopalnia wiedzy na temat tego modelu.Przy okazji mam 2 pytania:1. Czy świst silnika podczas przyspieszania to norma???( w v-starze takiego dźwięku nie było)2. Może ktoś chce odsprzedać oryginalne nie wiercone wydechy??( mam BUB są fajne ale na wyprawy chciał bym mieć oryginały.)Nie wiem czy świst to norma ale w mojej byłej i kolegi też świstałona aledrogo ostatnio ktoś wystawiał oryginalne kominy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka 750 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Ten typ tak ma wszystkie świszczą :) proponuję głośniej radyjko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forrest2000 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Witam szanownych kolegów. Dawno nie zaglądałem na FM z powodu braku czasu, ale potrzebuje Waszej opinii na temat oleju silnikowego który zamierzam wlać do Ventki tj. VALVOLINE a konkretnie DuraBlend 4T 10W40. Czy ktoś z Was ma ten olej w Ventce?. Czy są różnice w pracy silnika? Ale fajnie Was znowu widzieć. Witam również nowych kolegów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekopo Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Hej.Dzięki za opinie.Do świstu zdążyłem się już przyzwyczaić chociaż jeżdżę nią od miesiąca jak na razie zrobiłem 3,5tyś km bezawaryjnie z tego 2,8tyś po Alpach. Mega wygodna bestia.Jedynie przestała świecić kontrolka 5 biegu. Macie propozycję gdzie zajrzeć co się mogło stać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi