Dariow Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 No proszę coraz więcej nas w południowej Polsce, witamy kolejnego Venturowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalan Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 W tym roku zakupiłem Venturę 1300. jestem z Lublina . Gdzie mogę przestroić CB radio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbysio Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Witam nowych, fajnie że nas przybywa,ale dlaczego wszyscy są z poza mojego regionu ?. Ale i tak się ciesze i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Nie wiem jak u Was ale ja w niedzielę zrobiłem ostatnie 50 kilometrów w tym roku :), na koniec podjechałem na stację zatankowałem do pełna, przejechałem przez myjkę i do garażu, porozbierałem kierownice bo parę rzeczy wysyłam do chromowania, pozakładałem parę nowych gadżetów :biggrin:, wymieniłem olej i przykryłem kocykiem :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 A na motomikołajki się nie wybierasz!? Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Niestety bez zbiorniczków płynów i przełączników raczej nie da się jechać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek6 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Co ciekawego kupiłeś z gadzetów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Ach zaszalałem trochę i zafundowałem sobie prezenty świąteczne Chromowany przełącznik potrójny http://www.lidor.pl/chromowane-potrojne-przelaczniki-honda-yamaha.htmNakładka na pedał hamulca http://www.lidor.pl/nakladka-na-pedal-hamulca-yamaha-suzuki-kawasaki.htmlNakładka na dźwignie ssania http://www.lidor.pl/nakladka-na-dzwignie-ssania-honda-h-d-kawasaki-yamaha.htmlBagażnik solo http://www.lidor.pl/bagaznik-solo-racks-do-motocykla-yamaha-v-star-classic-1100.htmlNakładka na dźwignie zmiany biegów http://www.lidor.pl/nakladka-na-dzwignie-zmiany-biegow-kawasaki-suzuki-yamaha.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Oj Dariow, na bogato ;)Upiększaj swoją Niunię, może na zlocie będzie nas tyle, że zrobimy wybory MISS :)Pozdrawiam! Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 (edytowane) Nooo właśnie zlot :icon_eek: bardziej spotkanie ;) w tym roku się nie udało to może w przyszłym coś się uda, parę osób przybyło więc ................ Edytowane 5 Grudnia 2013 przez Dariow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Damy radę ;)W tym roku, to i ja zawaliłem - przez pracę, ale zawaliłem...Właściwie to nie przez pracę, tylko przez GEJÓW i LESBY! (i jak tu k...a być tolerancyjnym!?)W piątek o piętnastej dowiedziałem się, że w weekend mam być w pracy, bo jest parada równości i trzeba to ogarnąć.Mówię, że motor stoi pod firmą spakowany, że mam zlot, że już Żona z pracy jedzie, wsiadamy i jedziemy...Tia, co sobie pogadałem, to moje, a i tak w pracy musiałem być ;(Ech... Ps. A potem się dziwią, że tęcza płonie, no płonie, bo ja z Evi nie wychodzimy na ulice i nie obnosimy się ze swoją orientacją seksualną.Poza tym, tęcza to jest symbol, który dotyczy innego wydarzenia z życia katolika. Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek6 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Noooo, Dariow, ładnie poszedłeś :)Bagażnik pasuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1z Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 panowie mam nadzieję że damy radę w 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Pewnie, że damy radę!!! Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Noooo, Dariow, ładnie poszedłeś :)Bagażnik pasuje ?Jacek zamiast 4 śrubek są 2 i trochę mocowania poobracałem ale jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi