jimi11 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Oto co dolega mojej Kawie: Poodklejane magnesy koła magnesowego Ktoś wie jakie mogą być koszty części? Szukaj uzywki po 94r. Bedzie pewnosc ze wiecej sie nic nie odklei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynszyll Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Szukaj uzywki po 94r. Bedzie pewnosc ze wiecej sie nic nie odklei. pewnosci nie ma nigdy. jak sie odkleilo od fabrycznego sprzeta to sie odklei i od tego. taki typ. kwestia wybrania tzw. 'mniejszego zla'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 pewnosci nie ma nigdy. jak sie odkleilo od fabrycznego sprzeta to sie odklei i od tego. taki typ. kwestia wybrania tzw. 'mniejszego zla'. Odklejanie sie magnesow to typowa usterka w tym sprzecie sprzed 94r. Po 94r. ulepszono kolo magnesowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HellSheep Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Znalazłem kolesia co regeneruje koła http://www.minsk.za.pl/kologpz.html 200zł robocizna + 50zł za brakujący magnes. 2 mi się zachowały ale 4 do wymiany, 400zł to chyba nie aż tak wiele ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Jak za chyba 700zl mozna kupic drugi silnik to nie wiem czy tak tanio... Popytaj tych co sprzedaja motocykl na czesci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HellSheep Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Zastanawiałem się nad nowym silnikiem, ale cholera wie na co się trafi, a taka metoda regeneracji wydaje się trwała i koleś daje 1 rok gwarancji :) Koło magnesowe już do niego poszło, napiszę potem jak to wygląda i ile to trwało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Zastanawiałem się nad nowym silnikiem, ale cholera wie na co się trafi, a taka metoda regeneracji wydaje się trwała i koleś daje 1 rok gwarancji :) Koło magnesowe już do niego poszło, napiszę potem jak to wygląda i ile to trwało. Jak chcesz. Ja proponuje kupic uzywke po 94r. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidmoto Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Jak chcesz. Ja proponuje kupic uzywke po 94r. Pozdro jak kupujesz używke to dobrze by bylo wcześniej sprawdzic jak to chodzi bo morzesz kupic tali sam jak ten albo nawet gorszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi