Vector Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 zawsze możesz spróbować na stronie, którą polecasz...... :) :icon_razz: Ale się uśmiałem ;) :crossy: :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konował Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 zawsze przecież możesz spróbować na stronie, którą polecasz...... :) :banghead: No dobre, temat do humoru pewnie trafi :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekL Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Witam interesuja mnie opinie na temat jaki motocykl wybrac roczniki to 2006-2007.Mam 196cm wzrostu i szukam motocykla który w tygodniu będzie mi służył na dojazdy do pracy a w weekend jako zabawka.Czekam na opinie,Pozdrawiam. Z tych dwóch które wymieniłeś i do zastosowań o których piszesz to zdecydowanie lepiej wziać tego gsx-r 600 a jaszcze lepiej 750. R-6 nie zyje poniżej 10 tys obrotów. Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witt Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 http://www.wgolb.com/product.asp?id=2245:lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
los0 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Witam, na wstępie chciałem się przedstawić :icon_biggrin: Na imie mam Daniel i mam 21 lat. Na motocyklach jeżdzę od 6 lat. Poprzednie moto to były mniejsze pojemności bo najpierw simson 2 lata a potem dwie Aprilie RS 125 z różnych lat na których przejeździłem ok. 14 000 km. Do tego przy okazji latałem znajomych 600tkami 900tkami ale to tylko krótkie przejażdzki więc mniejsza z tym :wink: No ale do rzeczy, w końcu nazbierałem kupę kasy (jak dla mnie) i na następny sezon zamierzam kupić typowego ściga 600. Do wydania będę miał 17k albo 20k. TO dokładnie jeszcze się zobaczy. Zastanawiam się nad Yamahą R6 2003-2005 (najbardziej podoba mi się wersja RAVEN BLACK) i nad Suzuki GSX-Rem 600 z lat 2004-2005 lub jak będe miał 20k to z lat 2006-2008 bodajże. Sporo znajomych mówi żebym kupował odrazu gsxra 750 k4 bo 600 szybko mi sie znudzi a ten starczy mi na długo dlatego też to biorę pod uwagę ale z tego co czytałem tu na forum i nie tylko to niezły potwór :icon_evil: No więc co waszym zdaniem będzie sprawiało większą frajdę z jazdy i będzie niezawodne? Bo przecież w tych wersjach r6 już nie ma problemów ze skrzynią. A chciałbym w końcu jeździć a nie siedzieć i dłubać w garażu większość sezonu tak jak to było z poprzednimi motórami :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukepl Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 (edytowane) tutaj masz jakieś porównania: 2003 2004 2005 street 2005 Track Edytowane 27 Kwietnia 2010 przez Lukepl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
los0 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Z wyników tego porównania wynika że na tor r6 a na ulice gsxra. Co wy byście kupili jakbyście mieli 17k albo 20k? Gixxa czy R6tke? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukepl Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Z wyników tego porównania wynika że na tor r6 a na ulice gsxra. Co wy byście kupili jakbyście mieli 17k albo 20k? Gixxa czy R6tke? ;) Bierz to co ci się bardziej podobna ewentualnie to co znajdziesz w dobrym stanie za rozsądne pieniądze. Jak chcesz się koniecznie sprecyzować to poszukaj w okolicy kogoś kto ma coś takiego i da ci się przejechać, następnie sam zdecyduj czym się lepiej jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Stary obydwa sprzęty kipią od bajerów i mocy. Czerpać z tego będziesz i tak w jakimś tam ułamku. Awaryjność? Na to nie patrz, bo to już żywe i świeże sprzęty, które jeśli sie psują, to w podobnym stopniu. Jedyne co powinno zadecydować o Twoim wyborze, to to jak sie na każdym z nich czujesz i który Ci sie bardziej podoba. Nikt tu za Ciebie decyzji nie podejmie ;) PS. Ja wybrałem gixxa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmucik Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Chcesz wybierać między R6 a GSXR-600lub750. A Kawa ZX-6R 636, ciut rozwiercona 600-tka no do Gixxa75- to inna bajka. Ale proponował bym wziąć pod uwage to na Twoim miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
los0 Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Brałbym kawe 636 pod uwagę ze względu że jest wszędzie zachwalana pod niebiosa ale niestety nie biorę z jednego względu - w ogóle mi się nie podoba :icon_biggrin: Dzień w dzień oglądam te dwa modele na aukcjach itp i ciągle mnie to męczy. Chyba nie przestanie dopóki nie przejade się jednym i drugim. Wtedy będę pewien co brać :buttrock: Gorzej że w okolicy nie znam nikogo kto ma r6 2003-2005 albo gixxa od 2004 :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 co do R6 , R1 dwoch kolesi ma takie sprzety z okolic 2008 roku. W R6 poszla panewka mimo stanu oleju i jego jakosci - podczas lekkiej przygazowki na cieplym silniku , w R1 wczoraj korba powedziala "dzien dobry" swiatu , robiac ladny otworek w karterze :) , podczas jazdy na autostardzie. Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi