Filu Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Polecam SIDI FLEX FORCE z przegubem w kostce. Cenowo średnio stoją bo około 1200zł a jak dla mnie te buty są idealne. Praktycznie nie ograniczają ruchu nogi. Niestety Strzałek chodzi mi o te najtańsze. Coś koło 600 zł to i tak dla mnie dużo :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Sorki. Do 600 zł to napewno kupisz FORMY a nawet może uda Ci sie wyrwać GAERNE RX2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 ja kupiłem te gaerne w zeszlym roku za 550zł ale to po dwoch obniżkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
racoon Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 ja polecam OXTAR- osobiscie uzywam - i sa naprawde fajne( za ta cene) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_87 Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Tak jak juz pisalem w innym watku niedlugo kupuję buty forma za 540zł, są wygodne, mam wrazenie, ze nie sa tandetne i ladnie wygladaja. W wawie na motor bike show widziale takie same jak u mnie stoją po 540zl, to w wawie bylu po 850 :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 ktorego jest moto bazar????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 pojutrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zachtomasso Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 ... u mnie stoją po 540zl, to w wawie bylu po 850 :roll: czy to mozłiwe, żeby była aż taka róznica ??? Moze to inny model czy cuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_87 Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Na 100% to były te same buty, nawet ten sam kolor. Jestem pewny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zachtomasso Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Na 100% to były te same buty, nawet ten sam kolor. Jestem pewny. To chyba przyjadę do Ciebie na zakupy :lol: A to jakiś sklep ?? Otwarty w soboty ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 a mozecie podac dokladnie gdzie bedzie ten moto bazar i w jakich godzinach sie odbedzie i jak dojechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_87 Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Powiem Ci wszystko jak sam kupię, bo mi jeszcze z przed nosa sprzątniesz te buty. Ale i tak jeszcze się musze upwenić, bo może to była obniżka (patrzyłem w zimie). Niedługo pojadę...Powiedz jaki numer Cię interesuję to zobacze czy mają.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zachtomasso Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2004 ... gdzie bedzie ten moto bazar i w jakich godzinach sie odbedzie i jak dojechac. 17 - 18 kwietnia Tor Wyścigów Konnych, ul. Puławska 266 Sobota od 8 do 18, Niedziela od 8 do 16 Dojazd: generalnie drogą na Piaseczno czyli Puławską. Z Lublina jedna z możliwości to: z Płowieckiej w lewo w Ostrobramska, na drugich światłach w lewo w Fieldorfa, do końca Fieldorfa i w lewo na Wal Miedzeszyński i od razu w prowo na góre na Most Siekierkowski. Caly czas prosto (mija sie jak dobrze pamiętam 5 lub 6 sygnalizacji swietlnych) i w prawo przy drogowskazie na Piaseczno. Wjeżdza się na gorę i po prawej stronie jest Tor Wyścigów Konnych Mam nadzieje ze nic nie pogmatwałem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaRy Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2004 A co powiecie o butach O'NEAL M900 lub Element?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi