sneer Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 dlatego jezdzi sie z rejstratorem . najprostszy to 100 pln warto zeby potem nie miec problemow ze sciamniaczami w wiekszosci sytuacji Masz na myśli kamerę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devnull Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Masz na myśli kamerę? dokladnie taka z klipsem widzialem ostanio za 139 pln , kupie zobie test i wrzuce efekty jak ktos zaintesowany a jak ktos ma wieciej kasy to polecam gopro HD ,lub jej prostrze wersje byle z szerokim katem od kliku lat uzywam kamerki na kablu montowanej na kask z rejstratorem , fajana bo w nocy nagrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostekw Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Całe szczęście na to mam świadka, oraz Policję. Gościu w czasie tłumaczenia Policji i mojemu kumplowi cały czas powtarzali, że jechałem na tym samym pasie co oni przed nimi, więc z tym luzik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sneer Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Całe szczęście na to mam świadka, oraz Policję. Gościu w czasie tłumaczenia Policji i mojemu kumplowi cały czas powtarzali, że jechałem na tym samym pasie co oni przed nimi, więc z tym luzik. W takim razie masz sprawę wygraną :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 W takim razie masz sprawę wygraną :flesje: Tylko, czy policja spisała zeznanie "vaniaków"? I wcale sprawa nie jest jeszcze wygrana. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sneer Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Tylko, czy policja spisała zeznanie "vaniaków"? I wcale sprawa nie jest jeszcze wygrana. Czy spisała?? Jakieś fakty musieli przecież we wniosku do sądu podać. Nie napisali przecież: "zastaliśmy leżący motocykl i stojącego vana - wot zagwozdka!" :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostekw Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Opinia policji gówno warta i zeznania też, dlaczego? Dlatego: No i się zesrało! Pojechałem na szkieły złożyć zeznania, a tu cud!!! Okazuje się, że notatka Policji jest inna niż ta o której rozmawialiśmy na miejscu. W tej wersji to ja wyprzedzałem gościa w Vanie!!! Całe szczęście Snow był świadkiem rozmów z sukami (sorry, ale inaczej już ich nie nazwę) i kierowcą i pasażerem vana, wszyscy twierdzili, że jechałem jednym pasem i ich nie wyprzedzałem. Oczywiście odmówiłem złożenia zeznań na Policji i podałem, że złożę przed sądem, nie chciałem, aby sąd wydał wyrok zaocznie. Szopka, dzisiaj idę do adwokata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sneer Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 W tej wersji to ja wyprzedzałem gościa w Vanie!!! Kurvva, chyba się na wróżkę przekwalifikuję :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devnull Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 kurde taki po**bany kraj, powinny byc wieksze kary za krzywoprzysiestwo nadzieja ze swiadek przycisniety i pouczony peknie , to juz sprawa twojego adwokata powodzenia , trzymam kciuki wy w poznaniu to macie jakiegos "dziwnego" komendanta, uczulony na motocyklistow ? widzialem jakas jego wypowiedz , wzywal oglnie wszystkich motocyklistow od debili czy wariatow (moze tak zmontowane tylko bylo) w szoku bylem , jak gosc tak sie wypowiada to jakie zdanie maja miec kierowcy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 trzeba było pisać na forum ? Gość przeczytał cały temat i już po frytkach :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sneer Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 (edytowane) trzeba było pisać na forum ? Gość przeczytał cały temat i już po frytkach :wink: Nie, Kostek ma świadka. Dobrze będzie ;) Edytowane 4 Maja 2010 przez sneer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostekw Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Mam też dobrego adwokata, po dzisiejszej wizycie przestałem się martwić :) tak bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igrazka Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Czytam i własnym oczom nie wierzę... Z tą kamerą to jednak jest myśl. Szkoda, że motocykle nie mają "czarnych skrzynek" jak w samolotach. Można by chociaż prześledzić zachowanie motocykla tuż przed zdarzeniem. Ech. Trzymaj się chłopie i pisz jak się sprawy potoczyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip_ER6F Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 http://cgi.ebay.com/Spy-cam-Spy-Cam-Mini-D...=item4cef3053f2 Takich aukcji jest od groma, ta kamerka na allegro ponad 80 złotych chyba kosztuje. Tutaj można mieć za dolara z wysyłką... Z taką kamerą przypiętą na rzep do piersi kurtki i mamy dowód na każdą okazję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaG_1975 Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 ... Z taką kamerą przypiętą na rzep do piersi kurtki i mamy dowód na każdą okazję. Tutaj to może jakiś forumowy prawnik się wypowie - czy aby na pewno nagranie z takiej kamery będzie przez sąd traktowany jako dowód czegokolwiek? IMO może stanowić jedynie przyczynek do bardziej wnikliwego zbadania sprawy i poszukania jakiegoś DOWODU potwierdzającego tezę jednej lub drugiej strony sporu, ale ja prawnikiem nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi