gargamel Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Wczoraj wróciliśmy z Horic. Impreza, jak to zwykle w Horicach, przednia. Niestety w tym roku zakończyła się tragedią. Jak znajdę chwilę wrzucę foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulit1 Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 byłem , widziałem ... imprezka piękna zakończona niestety tragicznie śmiercią jednego zawodnika ;/ troszkę fotek z mojego wypadu https://picasaweb.google.com/110084683592088181124/WyscigiUliczneHorice1415Maj2011?authkey=Gv1sRgCO3G8PvTrLTDOw# może ktoś z forum podpowie na którą kolejną rundę czeskich wyścigów warto by się wybraćw Horicach impreza była spoko , ale następna dopiero za rok ;/ Czeskie TT za miesiąc w Horicach , ale tam mają być same klasyki podobno , a bez klas współczesnych 600 i 1000 to nie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 17 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Warto pojechać na CTT, super wyścigi staruszków, niezapomniana atmosfera, A jeśli koniecznie muszą być klasy współczesne, to śmigaj do Radvanic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROAR Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 (edytowane) Pogoda jednak dopisala. Deszcz spadl jedynie w nocy z soboty na niedziele. Mimo sprzyjajacej aury frekwencja publicznosci byla dosc niska. Widocznie na publike generalnie skladaja sie motocyklisci...ktorzy w wiekszosci nie ruszaja sie z domu kiedy ma padac :)*pozdrawiam przy okazji spotkane ekipy z Krakowa, Wrocławia, Jeleniej Gory* Wyscigi odbyly sie w klasie 125, 250 oraz "Open 600cc" w grupie B. Wyscig 600cc w grupie A zostal przerwany podczas drugiego okrazenia kiedy to zderzylo sie ze soba dwoch zawodnikow. Na odcinku gdzie tor wpada gwaltownie do lasu, zawodnik z nr 71 (R. Borke) wjechal w tylne kolo Jirky Cabuka (#711). Niestety Robin Borke ponisl smierc na miejscu a drugiego zawodnika przetransportowano do szpitala. Reszta imprezy zostala odwolana (wyscigi w klasie supermono, open 1000cc). Ponizej mozecie zobaczyc audycje z tv na temat tegorocznego 300 ZATACEK Edytowane 18 Maja 2011 przez ROAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROAR Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Troche wlasnych zdjec z 300 ZATACEK 2011: http://roadracing.pl/Horice%202011%20Galeria.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Witam Czy ktoś się wybiera w ten łikend do Radvanic??Kilka osób ze Szczecina ma zamiar tam zawitać już w piątek, więc może jakieś spotkanie i wspólne alkoholizowanie czechosłowackim piwem?? PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bundes Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Dla mnie impreza w Horicach mega wypas. Tego mi brakowało. Byliśmy grupką na pięciu motocyklach z Koła. Za rok też zawitam ale będę obserwował posty dotyczące innych imprez w Czechach. Na fotce moto minutę po dzwonie. Rozwalił baloty jak pocisk armatni. Cytuj R1-RN22.R1-RN19.R1-RN12.R1-RN09. XX.ThunderAce.ZX1000.DR650.DR600.XT600.KLR600.W16.CB400.XS400.ETZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sgregor242 Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Ja się wybieram ale z tego co widać za oknem nie pojade.Ciekawe czy nie odwołają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 (edytowane) . Edytowane 9 Sierpnia 2011 przez przemek96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zikko Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Polecam wszystkim ten cykl imprez, wczoraj wróciłem z Terlicka, zajebista impreza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROAR Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 (edytowane) kilka fot z tegorocznych wyscigow w Terlicku http://roadracing.pl/TERLICKO%202011%20GALERIA.htm filmik on-board z Treningow (R1) Edytowane 1 Września 2011 przez ROAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Jako że już niedługo są wyścigi w Radvanice- Ostrava mam pytanko. Płaci się tam coś za wejście(vstupenka :biggrin: ) gdzie zająć dobrą miejscówę ? Może jeszcze jakieś wskazówki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Coś tam się płaci ale jakieś grosze, w 2010 to było coś na poziomie 5zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Ok czyli korony trzeba mieć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Ok czyli korony trzeba mieć ;)JAk się niemylę to około 150 CkAle warto, będą też zawody sidecar i classic.Niedaleko jest knajpa gdzie można kupić grilovane kolano - tylko twardziele dają radę to zjeść... Knajpa Taurus się nazywa, można też taam przenocować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi