Gość Anonymous Opublikowano 13 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2004 a ja czyje piwa wypije :cry: wiem :idea: będe wam podpijac jak nie będziecie patrzeć :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 13 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2004 a ja czyje piwa wypije wiem będe wam podpijac jak nie będziecie patrzeć Nie ma sprawy Holly - ja sie z Toba podziele :mrgreen: Naleje piwa do buteleczek po tymbarkach to nikt sie nie kapnie - wszyscy beda przekonani ze to soczek tak namietnie spozywamy! :mrgreen: :) Zreszta cos mi sie wydaje ze dla wszystkich wystarczy! 8) :D Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 13 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2004 Chcecie mi Brodke Jacusia zabić?? :mrgreen:Nie no skąd taki pomysł. Po prostu zmutujemy jego organizm tak, że już alko nie będzie tykał tylko to białe leiste paskudztwo wciągał litrami - broda na mleczarza :)krasnal za takie poniżenie maślanką masz w klawiaturę :D :D X2a na rzykach będę swoim sprzętem (chyba że prosiaki mnie haltną)ale czego się nie robi dla zjebów :smile2: :smile2: no to se popijemy (maślanki wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...........) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 13 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2004 tak więc pipcol poproszę o jedno wyrko tylko nie z krasnalem bo nie wiem kto komu dzide chapał ale po powrocie miałem koszmary :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 14 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2004 tak więc pipcol poproszę o jedno wyrko tylko nie z krasnalem bo nie wiem kto komu dzide chapał ale po powrocie miałem koszmary :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen:He he wiem dlaczego. Na szczęście zdążyłem nastawić pustą butelkę i dlatego się tak pociłeś - chyba coś ciasno było i sobie cóś przytarłeś :?: :)A na Rzykach to już mam załatwiony nocleg z kimś innym - ciebie i tak pociąga Mimo :lol: nie będę siem wtryniał :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 14 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2004 Słuchajcie Pipcyk coś kombinuje....hmmmmCzuję podstęp :? Sprawa dotyczy umilania Wam czasu jakimiś "maleńkimi" :) fajewerkami.Jak zobaczyłam co on wczoraj nakupił 8O to powiem Wam jako luzara Goffa sie zeźłiłam na mojego Pipcola. :twisted: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 14 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2004 a ja czyje piwa wypije wiem będe wam podpijac jak nie będziecie patrzeć Nie ma sprawy Holly - ja sie z Toba podziele :mrgreen: Naleje piwa do buteleczek po tymbarkach to nikt sie nie kapnie - wszyscy beda przekonani ze to soczek tak namietnie spozywamy! :mrgreen: :D Zreszta cos mi sie wydaje ze dla wszystkich wystarczy! 8) ;) Pozdro! no Cotlet Ty swoje ludzie jesteś ;) :D :) :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 14 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2004 no Cotlet Ty swoje ludzie jesteś Jasne ze swoje!! :mrgreen: I juz zaczynam butelki po tymbarkach zbierac! :twisted: Cos czuje ze to na zgrzewy trzeba bedzie przeliczac! :mrgreen: :) Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 14 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2004 Słuchajcie Pipcyk coś kombinuje....hmmmmCzuję podstęp :? Sprawa dotyczy umilania Wam czasu jakimiś "maleńkimi" :D fajewerkami.Jak zobaczyłam co on wczoraj nakupił 8O to powiem Wam jako luzara Goffa sie zeźłiłam na mojego Pipcola. :twisted: Pozdrawiam Tez bym się zeźlił jakby mi ot mieszał w nanowszym gornku :twisted: :arrow: :mrgreen: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 14 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2004 Słuchajcie Pipcyk coś kombinuje....hmmmmCzuję podstęp :? Sprawa dotyczy umilania Wam czasu jakimiś "maleńkimi" :D fajewerkami.Jak zobaczyłam co on wczoraj nakupił 8O to powiem Wam jako luzara Goffa sie zeźłiłam na mojego Pipcola. :twisted: Pozdrawiam Tez bym się zeźlił jakby mi ot mieszał w nanowszym gornku :twisted: :arrow: :mrgreen: :) Gornek był stary ;), teścia przekupiłem bo powiedziałem że mu nawóz do kwiatków kupiłem , a teściowej że mak gotuje :twisted: Dzisiaj będę testował tą zupę , zobaczymy co wyjdzie :D może PGR jakieś małe testowano w sobotę czy niedziele ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 14 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2004 Słuchajcie Pipcyk coś kombinuje....hmmmmCzuję podstęp :? Sprawa dotyczy umilania Wam czasu jakimiś "maleńkimi" :D fajewerkami.Jak zobaczyłam co on wczoraj nakupił 8O to powiem Wam jako luzara Goffa sie zeźłiłam na mojego Pipcola. :twisted: Pozdrawiam Tez bym się zeźlił jakby mi ot mieszał w nanowszym gornku :twisted: :arrow: :mrgreen: :) Gornek był stary ;), teścia przekupiłem bo powiedziałem że mu nawóz do kwiatków kupiłem , a teściowej że mak gotuje :twisted: Dzisiaj będę testował tą zupę , zobaczymy co wyjdzie :D może PGR jakieś małe testowano w sobotę czy niedziele ? Ta jasne! Gadanie.... :roll: Jak zwykle zas cos kombinujesz i jakas baba dostanie zawalu i siaty pogubi :mrgreen: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 14 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2004 No jestem za a nawet ZA :!: HIEHIE 8) Pierdziele wszystkie zloty jak u Pipcyka latają ziemnioki i wszystko się równa z ziemią :!: Musze tam być :!: :mrgreen: :arrow: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 16 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 Pipcyk a może by już jakąśćlistę chętnych do pacyfikacji zacząść klecić :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 16 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 Ch.. z listą Kto ma byc to bedzie a kogo nie bedzie to hak mu w srak :) Dobrze qrna mowie Pipcyki :?: A jak ktos sie zapowie ze bedzie a da dupy to mu w ta dupe wsadzimy :!: :!: MEGATOMBE :!: :!: :) Dzisiaj niezbędne badania prototypu zostały przeprowadzone :mrgreen: Ale był czadzior :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 17 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2004 Ch.. z listą Kto ma byc to bedzie a kogo nie bedzie to hak mu w srak :) Dobrze qrna mowie Pipcyki :?: A jak ktos sie zapowie ze bedzie a da dupy to mu w ta dupe wsadzimy :!: :!: MEGATOMBE :!: :!: :) Dzisiaj niezbędne badania prototypu zostały przeprowadzone :mrgreen: Ale był czadzior :mrgreen: W tym tygodniu zacznę produkcje seryjną, oraz dalsze próby poligonowe nowych modeli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi