Goffa Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 Tej imprezy juz sobie nie podaruje :mrgreen: Jak tylko zdamy (albo nie) egzamy z Pgr-em od razu zaczynamy cwiczyc cobysmy szybko nie zalegli w Rzykach!! :mrgreen: :) Taaakkaaa bedzie imprezka! Juz sie do nauki biore! :mrgreen: Pozdro!!! Lepiej sie wstaw na tej imprezie, bo dezercja bedzie karana i to surowo! :mrgreen: Sama kare wymierze :mrgreen: :arrow: :lol: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 Juz sobie rezerwuje miejsce na FZX u Pgr-a i nie ma takiej mozliwosci zeby mnie tam nie bylo! :mrgreen: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 :) Goffa: Lepiej sie wstaw na tej imprezie, bo dezercja bedzie karana i to surowo! Ehmmm ten tego Wstaw czy Staw?? :arrow: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 Cotlet po weekendzie to sam Cie będę matmy uczyl plafda Goffa :?: :mrgreen: :) Plafda, zrobimy z Ciebie mistrza anala :mrgreen: :arrow: :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 Stawic to sie na pewno stawie a i ze wstawieniem chyba nie bedzie wiekszego problemu!! :twisted: :mrgreen: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 :) Goffa: Lepiej sie wstaw na tej imprezie, bo dezercja bedzie karana i to surowo! Ehmmm ten tego Wstaw czy Staw?? :arrow: 8) :oops: :arrow: :mrgreen: Coż grypa robi swoje.... :cry: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 Plafda, zrobimy z Ciebie mistrza anala :mrgreen: :arrow: :D Anala(Izy) Więc jak ktoś zna jakąś Izę to chętnie poznam na zlocie w celu pobrania korepetycji :mrgreen: :arrow: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 Plafda, zrobimy z Ciebie mistrza anala :mrgreen: :arrow: :D Anala(Izy) Więc jak ktoś zna jakąś Izę to chętnie poznam na zlocie w celu pobrania korepetycji :mrgreen: :arrow: :) Hehe, musze jakaś Ize na niedziele zaprosić. :mrgreen: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 :mrgreen: :arrow: :) JAAAADE Goffa teraz to już na stówę jade na weekend do domu :D 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 kurcze ja też chce do was juz się stęskniłam za zjebami :D ale wytrwam do lipca DAMY RADE :) :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 to ja proponuje moze termin zlotu jesiennego u reda na tej tam gorce akurat doplyne :mrgreen: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 13 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2004 to ja proponuje moze termin zlotu jesiennego u reda na tej tam gorce akurat doplyne :mrgreen:Za Tobą pałko wstretna też sie już zatęskniłam wiec wracaj szybciej, zanim się tu zapijemy :) :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 13 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2004 Nikt sie nie zapije. Przeca już nie pijemy. Wprowadzam nowe zasady na zlotach :!: Pijemy max 3 piwa a na to dwa redbulle :!: Wszysyc zgon a kaca nima :mrgreen: :arrow: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 13 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2004 wiesz te 3 piwa to sie tak po zębach rozejdą i co dalej :?: ja takie zloty poje**ła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 13 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2004 Nikt sie nie zapije. Przeca już nie pijemy. Wprowadzam nowe zasady na zlotach :!: Pijemy max 3 piwa a na to dwa redbulle :!: Wszysyc zgon a kaca nima :mrgreen: :arrow: :)Ja w to wchodzę - podzielimy się sprawiedliwie Ty pijesz bulle ja browary, średnia wyjdzie w normie, tylko jak PGR-ku Ty wypijesz te 8 albo 10 bullów bo ja Twoje piwa wypiję - nie ma problemu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi